YigitFurkanK isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Ekran kartı değişikliği

peki işlemci 12400f alsam yanınada 2.el 3060 alsam nasıl olur
  2. Y

Ekran kartı değişikliği

peki 4060da uyumlu olurmu anakartla.ve darboğaz olurmu
  3. Y

Ekran kartı değişikliği

peki 3060 ti nasıl olur
  4. Y

Ekran kartı değişikliği

reis neden 0 alınmaz 1759072010 reis w10 gg oluyor ama
  5. Y

Ekran kartı değişikliği

https://www.hepsiburada.com/asus-prime-h610m-k-d4-12-nesil-intel-h610-soket-1700-ddr4-3200mhz-matx-anakart-p-HBCV000015YG7C?magaza=Arestrendy bu model anakarta sahibim rtx 3050 ekran kartı kullanıyorum...
  6. Y

Bu anakarta bu harddiski takabilirmiyim

[H2 id='ASUS+PRIME+A520M-R+AMD+A520+elimde+bu+anakart+var.Ve+sata+3.0+hdd+var.Ben+bu+anakarta+bu+harddiski+takabilirmiyim']ASUS PRIME A520M-R AMD A520 elimde bu anakart var.Ve sata 3.0 hdd var.Ben bu anakarta bu harddiski takabilirmiyim[/H2]
  7. Y

Tavsiye sistem önerisi

hocam link atarsanız daha iyi olabilir
  8. Y

Tavsiye sistem önerisi

Yaklaşık 25k civarı bütçem var monitör hariç.Sistem önerebilir misiniz? genellikle cs oynuyorum
  9. Y

Çözüldü✓ Darboğaz olmaması için hangi işlemciyi almalıyım

hocam ben sistem almak istiyorum ve sistem hakkını versin istiyorum bu nedenle soruyorum
  10. Y

hocam fark etmez ben bir sistem almayı düşünüyorum ve sistem hakkını versin istiyorum isterseniz direk sistem de önerebilirsiniz bütçe:25-26K
  11. Y

4060 Ekran kartlı bir sistemde en iyi performansı hangi işlemcilerle alabilirim?
  12. Y

Freesync Teknolojisi nedir

Arkadaşlarım lag olur tarzı şeyler dedi doğrumu peki
  13. Y

hocam bunun farkı nedir
  14. Y

Yeni bir monitör alıcam biraz araştırdığımda monitörlerin çoğunda freesync diye bir şey olduğunu fark ettim bu da amd ile ilgili bir teknolojiymiş.Nvidia ekran kartım olsa bile bu monitörleri almam da bir sakınca varmı mesela bu.Veya neler önerebilirsiniz 27 inç olmasın bütçe 6k...
Geri