yigitizmir isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Beyaz anakart seçimi

Ayni isormciyi kullanıyorum. Min 14 faz , ve pcle 5.0 aradım. Gigabyte Aorus elit ice önermişti bir arkadaş çok hoşuma gitmişti fakat Asus x870e uyguna yakalayınca vazgeçtim . RoG 192gb bellek destekliyor sanırım oda uzun yıllar götürür zaten. Acelen yoksa gaming gecelerini kovala , ikinci el...
  2. Y

Yardım Beyaz anakart seçimi

Hocam ben kapalı kutu tuf gaming x870e plus buldum 12k ya. Sabret ve gönlüne sineni yap derim.
  3. Y

Çözüldü✓ 15k monitör onerisi lazım

Sagil hocam
  4. Y

Çözüldü✓ 15k monitör onerisi lazım

Hocam ben ne alayım :) 9070xt 7800x3d . Hikayeli oyunlar için . 30 inch üstü olsun. 15k yi geçmesin lütfen :)
  5. Y

❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL

Karanlıkta göremiyorum hocam :) olmuşken tuslarida RGB olsun :)
  6. Y

Tuşlarda da RGB olsaydı alacaktım .
  7. Y

Sessiz mıdır ? Klavye bakıyorum da . Tus sesi çok çıkmasın istiyorum
  8. Y

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Hocam gamebioosterdan memnun musun . Fiyat çok iyiymiş
  9. Y

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Sende benim gibi bütçeyi arttırıp OLED alacaksın sanırım hocam. Koca kasayı topladım , bı monitör alamadım .
  10. Y

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Ne ara indirime girdi de bitti.
  11. Y

Öneri Bu sistem için anakart lazım

Hocam sabır. Inan PC toplamaya karar verdiğimde bu kadar zor olacagini düşünmüyordum. Çok konu acmisimdir burada. Öneri alıp aldığım önerinin ikinci el kapalı kutularini aradığımda oldu , mağazadan aldığımda. O yüzden sadece sabir. Gaming gecelerine bak. Vatanın çok iyi indirimleri oluyor ona...
  12. Y

Hocam ben 750 PSU alacağıma , sıvı soğutmaya ucuz aldım, çok ısınan bir şey işlemci değil. Ocypus delta 360 almistim. , çünkü arada kaldım kimi kurtarır dedi kimi kafsn rahat olsun dedi. . O parayı PSU ya verdim 850 aldım.
  13. Y

Hocam dediğim gibi bende bu şekilde topladım , yardımlar alarak . Kafam rahat etsin diye PSU yu 850 aldım. 750 kurtarır biliniyor , ben kafa rahatlığından yanayım. Ama anakartin en az 14 faz olsun.
  14. Y

Hocam bende senin durumundaydim .kafam karışıyordu, herşeye bakıyordum . . Gpu dan kesinlikle kisma. Kapalı kutu ikinci el bak . Indirim bekle ama garanti olanı al.
  15. Y

Hocam her konuda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun iyi ki varsın . hep görüyorum . 1774382963 Ayni sistemi topladım . 850 al hocam .
Geri