baktım iyice bu mini ledlerin sayısı arttıkça kaliteli oluyormuş. Lg de açıktan faydalanıp çok az miktarda mini led koyup o adla pazarlayabilmiş çünkü mini led tv diyebilmek için en az 500 mini led kullanmanız gerek falan diye bi sınır yokmuş bu açıktan faydalanmışlar. Dolandırıcı esnaf...
Evet onu ben de farkettim sebebi çok alt seviye bir mini ledmiş pazarlık hilesi olarak sayıyor. gerçek mini led deneyimi vermiyormuş hatta o yüzden parlaklığı bile 400 niti geçemiyor diyor. Kısacası Nextin bu modeli Lg nin daha üst ve pahalı modellerinin rakibi olarak konumlanıyor.
valla tam konuya hakim değilim ama lg le nexti 1 saattir kıyaslıyorum. Lg 400-500 nit Next 800 nit . Lg de Subwoofer yok bence film izlerken aşırı büyük bir eksi ambiyansı yaratamıyor . Onun harici lg de ai asistan la arama yapma falan diyor ben pc ye bağlıycağım için pek bi önemi yok diye...
yine 42 k ya mediamarkta var ama geminaya sordugumda lg nin 2.0 Kanal (2x10W Standart Hoparlör) nextin ise 2x15W Hoparlör + 20W Dahili Subwoofer olarak söyledi ciddi bi fark var yani
burda görünce bende çok merak ettim tv den pek anlamam bilen varsa aydılatırsa çok sevinirim. Next in modeliyle aradaki fiyat farkına değer mi fazla da bi fiyat farkı yok zaten. Birde pc bağlayıp single player oyun arada da marvel rivels oynarım diye düşünüyorum 60 hz sorun yaratır mı ?
böyle paylaşım yapanlar yüzünden gerçek indirimleri kaçırıyoruz xt olsa tamam da 9070 i 30 bin tl ye indirim diye eklemek komedi herkes zaten xt diye yanılmış fiyattan dolayı
ataşehir paladiuma gittim sattık onu ya çektiler ürün stokta görünmesine rağmen neymiş sistemde hata olabilirmiş 1 saat stokta gözüktü.
Az sayıda mağza stoğu indirimleri yalan dolan 1 2 ürün geliyor onuda çalışanlar alıyor veya arkadaşına saklıyor ben mağzadan çıktım gördüler direkt stoktan...
Aldım kartı umarım iyi yapmışımdır. Amd kartlara bulaşmak istemiyorum 4 yıl kullandım kas gücü olarak önde olsalarda aradan 1 2 yıl geçtikten sonra nvdia teknolojileriyle fps i katlarken amd kartlar sabit kalıyor. Hatta nvdia kullanan arkadaşlarımın 3 yıl sonra fps leri 2 kat artarken benim aynı...