Selamlar arkadaşlar,
iPhone 11 kullanıyorum ve bir süredir ısınma problemi yaşıyorum. Instagram gibi uygulamalarda hafif bir ısınma oluyor ama neredeyse fark etmiyorum bile.
Asıl sorun TikTok’ta başlıyor. Özellikle efektli videolar denerken telefon resmen fırın gibi oluyor. Ciddi anlamda...
Hesapcell üzerinden CS2 hesabı satın aldım, aylardır bekliyorum ama destek ekibine yazmama rağmen cevap vermiyorlar. Destek mesajlarımı da sürekli kapatıyorlar. Hesabı almak istiyorum, ne yapmam lazım?
Hesapcell üzerinden CS2 hesabı satın aldım, aylardır bekliyorum ama destek ekibine yazmama rağmen cevap vermiyorlar. Destek mesajlarımı da sürekli kapatıyorlar. Hesabı almak istiyorum, ne yapmam lazım?
Havıt 2002p kulaklığım var kulaklığın mikrofonu daha düne kadar çalışıyordu şimdi çalışmıyor arkadaki video sesleri gidiyor benim sesim gitmiyor her yöntemi deniyorum olmuyor sizin bir tavsiyeniz varmı
Okuldan gelmiştim bilgisayar oynamak için hevesliydim bilgisayarın Power tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıyordu neyden kaynaklı olabilir arkadaki internet kablosu üzerinden LED ışıklar yanıyor