yigitsenol66 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

IPhone 11 Isınma Sorunu

Selamlar arkadaşlar, iPhone 11 kullanıyorum ve bir süredir ısınma problemi yaşıyorum. Instagram gibi uygulamalarda hafif bir ısınma oluyor ama neredeyse fark etmiyorum bile. Asıl sorun TikTok’ta başlıyor. Özellikle efektli videolar denerken telefon resmen fırın gibi oluyor. Ciddi anlamda...
  2. Y

CS2 Hesap Satın Alma Sorunu

Hesapcell üzerinden CS2 hesabı satın aldım, aylardır bekliyorum ama destek ekibine yazmama rağmen cevap vermiyorlar. Destek mesajlarımı da sürekli kapatıyorlar. Hesabı almak istiyorum, ne yapmam lazım?
  3. Y

Hesapcell CS2 Hesabım Teslim Edilmiyor, Ne Yapmalıyım?

Hesapcell üzerinden CS2 hesabı satın aldım, aylardır bekliyorum ama destek ekibine yazmama rağmen cevap vermiyorlar. Destek mesajlarımı da sürekli kapatıyorlar. Hesabı almak istiyorum, ne yapmam lazım?
  4. Y

Kulaklık Mikrofonu Çalışmıyor, Ne Yapmalıyım?

Havıt 2002p kulaklığım var kulaklığın mikrofonu daha düne kadar çalışıyordu şimdi çalışmıyor arkadaki video sesleri gidiyor benim sesim gitmiyor her yöntemi deniyorum olmuyor sizin bir tavsiyeniz varmı
  5. Y

Nike Tech Alışveriş Kararı: M Beden Doğru mu?

Şöyle bir Nike tech aldım hoşuma gitti 1.70 55-60 kiloyum M beden aldım sizce iyi mi yapmışım yoksa L beden mi alsaydım onun yerine
  6. Y

Bilgisayar çalışmıyor

Okuldan gelmiştim bilgisayar oynamak için hevesliydim bilgisayarın Power tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıyordu neyden kaynaklı olabilir arkadaki internet kablosu üzerinden LED ışıklar yanıyor
  7. Y

Bilgisayar açılmıyor

Ya Islak mendille üstünden geçtim bilgisayar çalışmıyor orası sıkıntı
  8. Y

Bilgisayar açılmıyor

Kabloyu evden birisi çıkarmis o yüzden ve temizledim şimdi kasayı 1738765789 Temizledim şimdi
  9. Y

Bilgisayar açılmıyor

Okuldan geldim pcyi açtığımda açılmıyordu kablo çıktı diye şüpheleniyorum yardım edermisiniz
  10. Y

Cs 2 tam ekran pencereli oynayamamak

Hayır
  11. Y

Cs 2 tam ekran pencereli oynayamamak

Cs2 De oyunumu Tam ekran pencereli yapmak istiyorum ama olmuyor pencereli oluyor -windowed komutunu kullansam bile aynı ne yapmam lazım
  12. Y

DC'de Sesim yankılanıyor

Havit 2002p aldım. DC'de sesli konuşurken bas konuşta veya başka şey dinlerken sesim yankılanıyor. Çözümü var mıdır?
  13. Y

Redmi note 10 pro ön kamera donuyor

Note 10 pro kullanıyorum ön kamerayı kullanamıyorum girmeye calsiotorum girdiğimde donuyor ne yapmam lazım
  14. Y

İşlemci öneriniz var mı bu sisteme

Böyle bir sistemim var 1 tane daha 16 GB ram alcam ve işlemci de değiştirmek istiyorum öneriniz varmı
  15. Y

24 k böyle bir sistem alınır mı?

24 bine hazır sistem aldım sizce fiyatına göre iyi mi
Geri