yigitxz isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

1000 TL iade edilen var mı bugün 29. Gün fln hala gelen yok
  2. Y

Kıl Dönmesi Ameliyatı Sonrası Lazer Epilasyon

Ameliyathane baya soğukmuş beyler 10 cm fln kesmişler 1 yıl önce ortaya çıkmıştı bende
  3. Y

Kıl Dönmesi Ameliyatı Sonrası Lazer Epilasyon

Ameliyattan sonra Ağrı vb oldu mu bende ameliyat olacağım
  4. Y

2 Günde Ayt Kimyanın Çoğusunu Bitireceğim

Knk bilgiyi dümdüz öğrenmek işe yaramaz öğrendiğin bilgiyi bi sindirme süresi var onu geçtim organik baya ezber sadece videoyu izleyip öğrendim diyemezsin kendin de ekstra ezberlemen lazım sorularını çözmek lazım tabi bunlar kendi fikrim belki sen gerçekten verimli şekilde 2 günde bitirirsin...
  5. Y

2 Günde Ayt Kimyanın Çoğusunu Bitireceğim

Önceden bilmiyorsan bitiremezsin
  6. Y

Öneri Citroen C3 1.2 Vti Cool Otomatik Alınır mı ?

Merhaba bu araç 2015 model 143bin km de Bagaj değişmiş fiyat 675k alınır mı yada başka öneriniz var mı otomatik olması şart.
  7. Y

Öneri Okul İçin Çanta Önerisi

Merhaba bu yıl sayısal 43 k mezunum dershane yazıldım çanta almam lazım çantanın içine 11,5 inç tablet ve baya ders kitabı koyarım sağlam , su geçirmez bişey lazım önerisi olan yazabilir mi?
  8. Y

Yardım Hepsiburadaya Girilmiyor

Bendede aynı
  9. Y

Çerçeve Yasa Meclisten Geçti

Artık otobüste yanınızdaki adam dağdan inmiş olabilir dikkat edin 1786519158 Dağdaki teroristin cinayet işleyip işlemediğini nerden anlayacaklar?
  10. Y

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

YT de bir video görmüştüm donanım haber kanalıydı galiba aylık 500 TL fln ekliyor diyordu adam.
  11. Y

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

alacaktım ama Gaziantep de yok galiba
  12. Y

Ups Cihazı Kesin Alınmalımı ve Öneri

4 5 yıldır akım korumalı bir priz bile olmadan pc yi kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı elektrik gidiyor ara sıra ama kesin bir şey olmaz diyemeyiz .
  13. Y

Ders Çalismak İçin Tablet Önerisi

Boyutu senin için küçük değilse güzel tablet
  14. Y

https://trshop.honor.com/products/honor-pad-x9b-max-6gb-128gb?utm_source=facebook&utm_medium=psm&utm_campaign=padx9b_open_tr_ec_conv_pur_asc_feeds_ima_ksp3_ms&utm_id=120250926652550374&utm_content=120250926652740374&utm_term=120250926652700374&fbclid=PAaWdyZATlzVZwZG9mBGV4dG4DYWVtATAAYWRpZAGrN5TL...
  15. Y

Ben honor pad v9 alacağım galiba daha iyi fikri olan var mı
Geri