yigitxz isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Sistem yükseltme için öneri

bilgisi olan var mı?
  2. Y

hocam rtx 3060 12gb ın yanına en yüksek hangi işlemci gider uyumlu çalışıcak
  3. Y

yazın geçmeyi düşünüyorum biraz ram fiyatları vb. de düzelirse
  4. Y

hocam valorant oynuyorum genelde hikayeli oyunlarda oynuyorum biraz ortaya karışık
  5. Y

Merhaba arkadaşlar sistemimi yükseltmek mantıklı mı sizce ? işlemci: i5 11400f anakart: msi h510m pro ram: g.skill 2x8 3200 mhz ekran kartı: rtx 3060 12gb psu: cooler master elite v4 600w kasa: msi mag force 100m burdan işlemci anakart ve ram i satıp amd 5 7500f işlemci ddr5 ram ve farklı...
  6. Y

Ssd sağlığı normal mi?

tamamdır cevaplar için teşekkürler
  7. Y

Ssd sağlığı normal mi?

Merhaba ssd sağlığı kullanıma göre normal mi düşük mü bide sağlığının düşük olmasının dezavantajları nelerdir?
  8. Y

Monitörümde Çıkan Yatay Çizgilerin Sebebi Nedir?

Benim asusvg249q monitördede aynı sorun vardı garantisi 1 ay kalmış yolladım tamir ettiler şimdi kargo da sende varsa garantiye yolla
  9. Y

❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

Ben aldım beyler çok iyi kuponmuş sağolun
  10. Y

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Şunu neden gece 1 e koyuyonuz hem uykum gitti hem de alamadım
  11. Y

Yardım Asus monitör garanti sorunu

Bende aynısını yaptım kabul etmemeleri çok saçma
  12. Y

Müşteri hizmetlerini aradığımda cumarteside çalıştıklarını söylüyor ama bağlanmıyor siz gönderdiğiniz de fatura fln kutunun dışındamıydı benim monitörü neden kabul etmediklerini anlayamadım kargo takip baktığımda sebep olarak ücret , fatura eksikliği vb nedenlerle yazıyor
  13. Y

kral ben de anlamadım neden kabul etmediler garantisi çok kalmamış ama daha 1 ay var pazartesine kadar kargo geri vb gönderilirmi acaba çünkü kargoda 600 tl gibi bi ücreti vb vardı onuda ödemek istemiyorum
  14. Y

Asus vg249q monitörün alt kısmında ekranda sıkıntı çıktı garantisi var diye istanbul kartaldaki kvk teknik servise internetteki kargo koduyla yolladım kutunun içinde fatura vb gerekli şeyler var . elemanlar kargoyu kabul etmemiş müşteri hizmetlerinide arıyorum ulaşılamıyor ne yapmam lazım?
  15. Y

Yardım Monitör ekran sorunu

Arkadaşlar monitörü alalı 2 yıl 11 ay olmuş ben 2 yıl sandığım için garantiye yollamadim geçen gün bı yerde gördüm garantileri 3 yıl diye baktım benim monitöründe 3 yılmış yarın garantiye yolluyorum bakalım ne olacak.
Geri