YiğitY. isimli üyenin son içerikleri

1. YiğitY.

Oyun içi fotoğraflar

2. YiğitY.

Gece Gece oyun indirirken hız normalden düşük

yok pek bi işe yaramadı sanırım turknete destek kaydı açmaktan başka çarem yok
  3. YiğitY.

teşekkürler yinede bakalım bakalım bi zamandır böylede şimdi oyun indirecek olunca dikkatimi çekti
  4. YiğitY.

hayır değil hızlarda bi sıkıntı gözükmüyor hani normalde 100 fln ama bu çok fark yok
  5. YiğitY.

10 ile başlayıp sonra düşmesi acaba benim bi yerde sınırlamamı oldu düşüncesi yaratıyor 1751240435 artı olarak aynı şehirde türknet kullanan arkadaşımda sıkıntı yok
  6. YiğitY.

evet denedim ve indirime testi sitesinden başlattım 10-11 ile başladı aa çok basit oldu derken geri 3 e düştü
  7. YiğitY.

Aklımda farklı şeyler olduğu için onun denemedim ama bi deneyim bakalım
  8. YiğitY.

bildiğimiz kapat açmı
  9. YiğitY.

Türknet kullanıyorum normlade 10-11 ile oyun indirirken steam veya google şuan 3ü geçmiyor daha önce yaşayan varmı bi oyun indirip gireyim dedim inmiyor yavaş yavaş
  10. YiğitY.

Spotify sansür nasıl kaldırılır

çünkü arkadaşın dediği gibi iki şarkı var biri sansürlü diğeri sansürsüz E yazanlar sansürsüz oluyor
  11. YiğitY.

Spotify sansür nasıl kaldırılır

https://open.spotify.com/intl-tr/track/5S8VwnB4sLi6W0lYTWYylu?si=775f8752b0a64d75 bi deneyin bakalım
  12. YiğitY.

Easysmx Gamepad Hakkında

aynen öyle hocam aradığın kol x15 değil kısacası ,öyle sert triggerlara sahip bir kol bulursan banada haber verirsen sevinirim
  13. YiğitY.

Easysmx Gamepad Hakkında

F1,Forza,Assetto Corsa Gibi oyunlarda denedim x15i özellikle f1 de baya bi denedim ve sana söyleyebileceğim tatmin etmiyecektir çok yumuşak triggerları var çözemiyorum gazı ne kadar bastığımı biliyosundur f1 dede ne kadar gaz verdiğin gerçekten önemli o sertliği aratıyor gerçekten ama x15 in...
  14. YiğitY.

Neye Yatırım Yapmalıyım

Borsa bir süreliğine çok riskli olucaktır ülkedi olaylardan dolayı yatırımcıların geri adım atması muhtemel ve yeni yatırımcılarda çekinebilir
  15. YiğitY.

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hocam kendi tc min sipariş hakkı bitti yeni tc ile alışveriş yapıcam tc yi değiştim fakat fatura adresi halla benim adıma bir sıkıntı çıkarmı
Geri