YigitYildirim isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Sistem Arızası

Bana biraz hızlı geldi de dedim acaba bir bozukluk mu var. Teşekkür ederim. 1586873752 Tek çözemediğim neden USB takınca BIOS'a giremiyorum. Bunu bir çözsem idare ederim ama..
  2. Y

CS:GO Açılmıyor!

Rufus falan vs. ayarlicaz bişeyler iso indir rufusla usb yaz bu kadar :D
  3. Y

Yani Windows 10 sürümlerinden 1903 1909 hangisini kurayım yoksa direkt en günceli indirip formatlıyım mı? 1586870427 Hepsini yaptım olmuyor
  4. Y

Sistemim : i9 9900KS Anakart : Asus Z390-E SSD : Corsair Nvme SSD 960GB Güç Kaynağı : Corsair 750W +80 Ekran Kartı : Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE Soğutma : Corsair H150i Pro RGB 360MM Kasa : Corsair 570X Ram : Corsair 3600Mhz 2x8 (16GB) CS:GO bir türlü açılmıyor, zannediyorum windows bozuldu...
  5. Y

Sistem Arızası

Son olarak bu linki izleyebilir misin? Yine de senin fikrini rica ediyorum " "
  6. Y

Yardım Bitcoin Şantaj Maili Aldım

Maili bi at bizde bi bakalım belki adamlar sana teklif yaptı?
  7. Y

Sistem Arızası

Video @komiks rgb çalışma şeklini upload ettim, sizde bir kontrol edebilir misiniz? Bana mı hızlı geliyor yoksa normali böyle mi?
  8. Y

Sistem Arızası

Ya ilk formatlarda açılıyor aslında ama sonrasında bu kapanmalar donmalar windows bozuluyor galiba. Teşekkür ederim hem yardımın hem tavsiyen için. İyi sabahlar.
  9. Y

Sistem Arızası

Peki bu sistemin CS:GO açmaması neden olabilir, bunun hakkında bir fikrin var mı?
  10. Y

Sistem Arızası

Macun öneriniz var mı satın alayım?
  11. Y

Sistem Arızası

Macunda var içerisinde montajda sürmüşler. Macun olmasa bile bu sıcaklığa erişmemeli, erişirse de 15 dakika içerisinde erişmemeli. 1586824369 Yahu herşeyi geçtim gene bozulsun kapansında bari CS:GO oynayabileyim :D CS:GO oynayamıyorum ya inan en çok canım ona sıkkın :D
  12. Y

Sistem Arızası

Yani benim sistemimde öyle değil. Yani şöyle ki bu değerler normal değil. Mesela önceden tüm bu takılma donma olayları olmadan önce gayet sessiz çalışan fanlar ile devam ediyordum. 1-2 kapanmadan çökmeden sonra sıvı soğutma derecesi ve fan rpmleri yükseldi. Evet SS'lere bakınca sizede normal...
  13. Y

Sistem Arızası

Sistemin boş hali:
  14. Y

Sistem Arızası

Eski sistemimde bile tek bir takılma yaşamazdım. Bunu yeni diye topladım. Eskisinden beter. Yarın bir aldığım yeri arıyayım o zaman.
  15. Y

Sistem Arızası

Yok kurarken değil zaten SSD testlerinide yaptım bir sorun gözükmedi. Belki program ile algılanamayacak bir problem vardır o ayrı. Mesela format atıcam USB'yi kasanın ön tarafında bir yuvaya takıyorum. BIOS'a girmiyor o zaman. Donup kalıyor.
Geri