Bana biraz hızlı geldi de dedim acaba bir bozukluk mu var. Teşekkür ederim.
1586873752
Tek çözemediğim neden USB takınca BIOS'a giremiyorum. Bunu bir çözsem idare ederim ama..
Ya ilk formatlarda açılıyor aslında ama sonrasında bu kapanmalar donmalar windows bozuluyor galiba. Teşekkür ederim hem yardımın hem tavsiyen için. İyi sabahlar.
Macunda var içerisinde montajda sürmüşler. Macun olmasa bile bu sıcaklığa erişmemeli, erişirse de 15 dakika içerisinde erişmemeli.
1586824369
Yahu herşeyi geçtim gene bozulsun kapansında bari CS:GO oynayabileyim :D CS:GO oynayamıyorum ya inan en çok canım ona sıkkın :D
Yani benim sistemimde öyle değil. Yani şöyle ki bu değerler normal değil. Mesela önceden tüm bu takılma donma olayları olmadan önce gayet sessiz çalışan fanlar ile devam ediyordum. 1-2 kapanmadan çökmeden sonra sıvı soğutma derecesi ve fan rpmleri yükseldi. Evet SS'lere bakınca sizede normal...
Yok kurarken değil zaten SSD testlerinide yaptım bir sorun gözükmedi. Belki program ile algılanamayacak bir problem vardır o ayrı. Mesela format atıcam USB'yi kasanın ön tarafında bir yuvaya takıyorum. BIOS'a girmiyor o zaman. Donup kalıyor.