Yigtde isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! Vodofone 5 Gün İçinde 5 Gb İnternet Hediyesi

4 sene Vodafone kullandım 2020 de arada bedava internet veriyordu özel günlerde, çark bedavaydı hattı değiştim Turkcelle geçtim Vodafone ağamın eli bir anda bollaştı bu nasıl bir iştir anlamadım ki.🥸 1716108927 Evet yapılıyor son 28 gün yükleme şartıda yok Vodafonedan illallah etmiştim gnç...
  2. Y

Yardım Evde Topraklama Yok Yeni Sisteme Nasıl Psu Almalıyım

Çok kötü bir şey yahu Allah yardımcın olsun eski evde akım dengesizliği var diye 2 tv bozuldu sarj aletleri bozuldu senin alman gereken iyi bir priz
  3. Y

🔥İndirim TYD 8/128GB Android Tablet 2642TL🔥🔥Amazon

Yapma ya soru sorma yeri değil miymiş burası toxic bebe seni
  4. Y

Çözüldü✓ 240hz 1ms ghosting olur mu

Modeli vahiylemi öğrenicez modelden modele fark eder ghosting ms farkındanda ghosting olmaz overshoot olur oda kötü görüntü monitörüne göre overshoot error oranı değişir belki 0 belki %1-2
  5. Y

Freesync - G Sync mi Hangisi İyi ??

Olmaz oled>ips>tn>va
  6. Y

🚫 Dost Kayaoğlu Videosuna Sponsor Tepkisi Yağdı ! [ Hile Programı Sponsor ]

Bi sorunu yok ben 2 yıldır kullanıyorum rootsuz bazen sürümü eskiyor haliyle 7 8 ay kullanınca videolar açılmıyor sürüm güncellemesi ile düzeliyor.
  7. Y

Enebadan ucuza PlayStation oyunları alsak çalışırmı

Sm2 çalıştıysa onlar neden çalışmasın bölgen japonya gözüküyor zaten
  8. Y

Monster Aryond A24 V1.1 Panel Testi🔥

Aynı hiçbir farkları yok en fazla dış görünüşü değişiyor
  9. Y

Monitörü kullanıyorum zaten kanka ben söylediği ms değerine itafen test istedim
  10. Y

Acerin 24" kg242y modeli hem ips hem normal 2ms gtg overdriveli (min)0.5ms gtg yazmışlar vermediğini biliyorum ancak ortalamasını merak ediyorum gecikmesinde sıkıntı yok zaten insan gözüde o farkı anlayamaz
  11. Y

Abdullah abim şu overdrive ile 0.5ms gtg olduğunu söyleyen acerın herhangi bir modelini ölebilir misln ben kullanıyorum normal değerini 2ms gtg belirtmişler
  12. Y

5,7k İkinci el sistem tavsiyesi

60hz olanı sat bu devirde çekilmez, toplayacağın pc de en kötü 144fps oyun oynarsın düşük sistem gereksinimli.
Geri