Yİİİİİ isimli üyenin son içerikleri

1. Yİİİİİ

Pc fiyatları düşermi

Düşmüyor. 3 yıldır her yaz alayım diyorum her yaz çok pahalı diye bekliyorum. Bu yüzden eğer paran herhangi bir pc ye yetiyorsa direk al çünkü sonraki ay muhtemelen zamlanmış olacak.
  2. Yİİİİİ

300 - 450 tl arası ayakkabı önerisi

Ayakkabı piyasası hakkında gram fikrim olmadığından konu açtım. 42 numara ve mümkünse aşırı renkli olmasın.
  3. Yİİİİİ

18 Yaş Altındayım Nasıl Para Kazanabilirim?

Eğer bir yeteneğin varsa Fiver gibi freelencer sitelerinde ilan verebilirsin. Yoksa da yt da Fiver'dan nasıl para kazanabilceğini anlatan videolar bulabilirsin.
  4. Yİİİİİ

Google Play Kod Hilesi vb. Şeyler Gerçek mi?

Değil knk
  5. Yİİİİİ

Detroit Become Human 40 TL'ye alınır mı ?

Kesinlikle alınır. Ç Eğer interaktif film gibi oyunları seviyorsan kesinlikle almalısın
  6. Yİİİİİ

700 TL bütçe kulaklık önerisi

https://www.itopya.com/hyperx-cloud-stinger-core-71-for-pc-gaming-kulaklik/ 1621765129 Buna bakabilirsin
  7. Yİİİİİ

10.000 tl civarı laptop önerisi

8 gb ram olması problem yaratır mı peki?
  8. Yİİİİİ

10.000 tl civarı laptop önerisi

En geç birkaç aya almayı düşünüyorum fakat hala karar veremedim. Bu segmentte en mantıklısı Monster gibi geliyor ama herkesin kafasından başka bir ses çıkıyor (kalitesiz, çabuk bozulur vs.). Sizin fikriniz nedir? Monster alınır mı? Başka tavsiyeleriniz var mı?
  9. Yİİİİİ

Yardım Anne - Babaya Nasıl Laptop Aldırılır?

Şu anki laptop'unu boz ya da yavaşlatacak programlar yukleyip ailene göster. Kağnı arabası gibi laptop'u görünce alabilirler bence.
Geri