Hocam vakit ayırıp araştırdığınız için teşekkür ederim. Çok bir vaktim yok bir an önce elden çıkarmalıyım parça parça satsam tahminen ne kadar sürer sizce tabi ki çok fazla değişken var ama fikrinizi merak ettim vede alacağım nakit parayı ne kadara kadar arttırırsam karlı olurum. dc : yiitovic...
Hocam keşke sebebiyle birlikte yazsaydınız neden hayır/yok dediğinizi
Üniversite muhabbeti çıktı hocam. Performans olarak farkı anlıyorum, sorum daha çok maddi olarak birbirlerine denk bir teklif mi
Linkde attığınız kasa doğru
Benim pc bu değil ama kasa videodaki le aynı beni fanlar pc açınca rainbow sonra düz mavi yanıyor. ilk geldiğinde monitçrsüz denerken değişiyordu renk
Arkadaşlar için sonucu yazmak istedim daha fazla risk almak istemeyip bilgisayarcıya götürdüm ana kartın kasaya fazla aşağıya konumlandırdığını söyledi bu sebeple ekran kartının kasanın ızgara kısmında kalan metal çıkıntısı kartın sul oturmasını engelliyormuş ama kartı aşağıya kaydırdıktan sonra...
Denedim hatta bi yerde kuracağım gibi hissettim.
Anladım
Ben de öyle düşündüm CPT‘ye sordum hani ekran kartının pinleri daha kısa olduğu için mi kilit mekanizmasını tetikliyor falan dedim o da yok olmaz öyle şey işte ne olursa olsun o anahtar kendi kendine kapanır falan dedi
biraz eğildiğimde...
Selam hazır sistem aldım ekran kartı ve kule tipi soğutucu demonte geldi. Soğutucuyu taktım ekran kartı kaldı ama olmuyor. Takıyorum pci yuvasına kilit kapanmıyor tık sesi gelmiyor elimle kapatıyorum yinede çekince geliyor ekran kartı. Arkada vida yerleride hizalanmıyor. Anakart B840 H M...