Arkadaşlar bilgisayarının özelliği 3060 6 gb / r5 5600h / 8 ram / 512 m2 ssd ve 144 hz ekran. Bir fanı sıfır ile değiştirildi vede macun bakımları yeni yapıldı. Ben bu laptopun üstüne 6k vererek MacBook Air m2 8 ram 256 depolama 60 devir %97 pil sağlığı ve garantisi bitmiş cihaz ile takas...
Arkadaşlar selam. Bir yere laptopa fiyat almaya gittim, fiyatı aldım dönerken içine basınçlı hava basabilir miyiz diye rica ettim. Yardımcı oldular. Eve gittim açtım bilgisayarı bi takırtı geliyor. 3000 rpm üstü sorun yok ama 3000 rpm altı inanılmaz rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Açtıp arka...
Pazarlığı sıkı yaparımda elimde o miktarda nakit yok. 15 Nakit + 21-22k ederi olan bi laptop var. Takas olur demiş. Sistemde içime sinmeyen parçalarda var bakalım cevap bekliyorum sabaha bir kaç parçayı dahil etmeden laptop ile kafa kafaya olmadı 2-3k fazladan vererek almaya çalışacağım. Kalan...
Hocam o bütçeye sıfır 5060 nasıl dizilebilir ki ? Hazır sistem konusunda 2-3 parça dışında kalanı çok kalitesiz. Bilemiyorum ne yapacağımı. 30k ya içime sinen 2. el 4060 ti sistem toplayabilirim. Ama o civara alacağım bir hazır sistemin parça kalitesi çok hoşuma gitmiyor. Sizce 2. el 4060 ti...
Arkadaşlar merhaba 35k bütçem var. Yeni nesil bir sistem toplamak istiyorum. Ama bir konuda kafa karışıklığı yaşıyorum. Sıfır 4060/4060 ti'lı hazır sistemler var ama 6 parçadan 3ü iyi marka 3ü kötü marka bu beni rahatsız ediyor. Sahibinden içime sinen garantili ve deformesiz parçalar ile bir...