Yiit_ isimli üyenin son içerikleri

1. Yiit_

Kasa Rgb Tuşuna Basınca Monitor Gidiyor

Linkde attığınız kasa doğru Benim pc bu değil ama kasa videodaki le aynı beni fanlar pc açınca rainbow sonra düz mavi yanıyor. ilk geldiğinde monitçrsüz denerken değişiyordu renk
  2. Yiit_

baktımda pek bir şey bulamadım açıcası
  3. Yiit_

Selam yeni bir sistem topladım. 5 7500F Gigabyte Eagle 5060 ti kingston ram 5600 mhz 36cl gigabtye b840m h anakart ocypus c72 kasa ve psu delta a40 işlemci soğutucu Kasa üstündeki rgb değiştirme tuşuna bastığımda monitörde ekran gidiyor fanlar devir arttırıyor ve anakart üstündeki hata...
  4. Yiit_

Yardım RTX 5060 Ti Montajını Yapamıyorum !

Arkadaşlar için sonucu yazmak istedim daha fazla risk almak istemeyip bilgisayarcıya götürdüm ana kartın kasaya fazla aşağıya konumlandırdığını söyledi bu sebeple ekran kartının kasanın ızgara kısmında kalan metal çıkıntısı kartın sul oturmasını engelliyormuş ama kartı aşağıya kaydırdıktan sonra...
  5. Yiit_

Daha önce takmadım ama yanlış taktığımı düşünmüyorum çünkü ekran kartının pilinde kısa kenarın oturabileceği tek bir yer var Tabi fotolar ekte
  6. Yiit_

Denedim hatta bi yerde kuracağım gibi hissettim. Anladım Ben de öyle düşündüm CPT‘ye sordum hani ekran kartının pinleri daha kısa olduğu için mi kilit mekanizmasını tetikliyor falan dedim o da yok olmaz öyle şey işte ne olursa olsun o anahtar kendi kendine kapanır falan dedi biraz eğildiğimde...
  7. Yiit_

Selam hazır sistem aldım ekran kartı ve kule tipi soğutucu demonte geldi. Soğutucuyu taktım ekran kartı kaldı ama olmuyor. Takıyorum pci yuvasına kilit kapanmıyor tık sesi gelmiyor elimle kapatıyorum yinede çekince geliyor ekran kartı. Arkada vida yerleride hizalanmıyor. Anakart B840 H M...
  8. Yiit_

MSI İ7-14650 Hx + 5060 Dizüstü'mü 7500f 5060 Ti 8gb Masaüstü'mü Tercih Edilmeli

Teşekkürler cevap için, aldım bu gün masaüstünü dediğim yükseltmeler ile. Monitör öneriniz var mı ?
  9. Yiit_

Teşekkür ederim. Masaüstünü almak için girmiştim ama stok bitmiş 42 den 63 olmuş
  10. Yiit_

Arkadaşlar selam. Bilgisayar bakma sürecindeyim en fazla 50.000 bütçem var 1 lira bile üstü olmuyor. Bi dizüstü buldum MSI Katana 15 HX B14WFK-817xtr sıfırı 78k ben 50 ye buldum. 21 ay msi türkiye + 12 ay trendyol garantisi var. Testlerini istedim aklımdaki şeyler olumluydu ama internetteki...
  11. Yiit_

MSI Katana 15 Hx B14wfk-817-Xtr Alınır mı ?

Selam dostlar msi katana 15 hx b14wfk-817xtr bu ürünü almak istiyorum bayadır masaüstü istiyordum ve araştırıyordum ama şartlardan dolayı laptop almak durumumdayım. Daha önce uzun süre Hp victus 16 - 3060 + 5 5600h kullandım ama fan sesinden çok rahatsızdım. Tabi ki her laptopda fan sesleri...
  12. Yiit_

HP Victus ile MacBook Takas

Arkadaşlar bilgisayarının özelliği 3060 6 gb / r5 5600h / 8 ram / 512 m2 ssd ve 144 hz ekran. Bir fanı sıfır ile değiştirildi vede macun bakımları yeni yapıldı. Ben bu laptopun üstüne 6k vererek MacBook Air m2 8 ram 256 depolama 60 devir %97 pil sağlığı ve garantisi bitmiş cihaz ile takas...
  13. Yiit_

Victus-16 CPU Fan Eksen Kayma Sorunu

Ses tam olarak bu videodaki gibi geliyor
  14. Yiit_

Victus-16 CPU Fan Eksen Kayma Sorunu

Arkadaşlar selam. Bir yere laptopa fiyat almaya gittim, fiyatı aldım dönerken içine basınçlı hava basabilir miyiz diye rica ettim. Yardımcı oldular. Eve gittim açtım bilgisayarı bi takırtı geliyor. 3000 rpm üstü sorun yok ama 3000 rpm altı inanılmaz rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Açtıp arka...
Geri