İyi sosyaller. Aşağıdaki resimde de belirttiğim gibi oyunu 1080p ekstrem ayarlarda RTX açık şekilde oynuyorum lakin genel grafiklerde sorun olmasa da araç hareket halindeyken elektrik telleri, ağaçlar vb cisimlerde gösterdiğim gibi bozulmalar yaşanıyor. Nedenini bilen biri yardımcı olabilir mi...
Sende ses daha belirgin ve sürekli duruyor rahatsız edici olabilir doğrudur. Bu PSU ya sahip birinin daha aynı tarz sesle alakalı konu açtığını gördüm muhtemelen kronik olduğunu düşünüyorum. Şuanda çok kulağa çarpan bir ses olmadığı için tekrar garantiyle uğraşmak istemiyorum öncesinde...
İyi forumlar. PSU anlayamadığım belli bir aralıkta takırtı sesi yapıyor. Ne yük altında ne de boşta bu ses duyulmuyor lakin CS 2 ana menüsündeyken bu sesi çok belirgin duyuyorum. Video ekte. Bilgisi olanları bekliyorum teşekkürler.
NOT: Sistem 1 yıllık bile değil. PSU 2 ay önce garanti...
İyi forumlar. Bundan 5 ay önce sistemim ben başında değilken mavi ekran verip kendini yeniden başlatmıştı. Çok önemsemeyip devam etmiştim. Dün sistem tekrardan ben başında değilken mavi ekran verip kendini yeniden başlatmış. Ayrıca bu durum ilk kez ben sistem başındayken tekrardan bugün...
İyi forumlar. Bugün kullanmadığım için Winrar'ı sildikten sonra Steamde kurulu olan oyun dosyalarının masaüstü simgeleri beyaz bir sayfa şeklinde oldu. İnternetteki herşeyi denesemde sonuç yok. Herkes cevabını Windows 10 için vermiş lakin Windows 11 kullanıcısıyım. Sağ tıklayıp özelliklerden...
İyi forumlar. Bugün sistemimi açtığımda ana ekranda 2 saniyeliğine birkaç şeffaf sekme açılıp kapandı. Ayrıca Windows 11 arayüzü normale göre daha yavaştı. Sistemi kapatıp yarım saat sonra geri açtım hem böyle bir durum yaşanmadı hem de arayüz hızı eskisi gibiydi. Genel bir sorun muydu acaba bu...