YiJianMei isimli üyenin son içerikleri

1. YiJianMei

Çözüldü✓ Format sonrası 2.SSD' yi kullanamıyorum.

Merhaba format atarken sahip olduğum 2 ssd yi de işlem sırasında biçimlendirdim. Ardından Windows'u kurduktan sonra 2. ssd windows da gözükmemeye başladı. SSD bios da gözüküyor lakin windows da bir türlü çıkmıyor. Aygıt yöneticisinde depolama kısmına girerek bir hata kodu aldım. Hata kodu 10 u...
  2. YiJianMei

🔥İndirim Intel Core i7-14700KF 13999 ₺ İncehesap

Ekran kartımla( 4070 ) işlemcim arasında fark var gibi hissediyorum. 2k da kullanıyorum. Sizce 13400F yerine almak mantıklı mı ?
  3. YiJianMei

PC Kasası pencere önünde dursa sıkıntı olur mu?

Ben balkonda kullandım bir ara 1 ayın sonunda filtreli olmasına rağmen pervaneler kumdan dolayı turuncu olmuştu
  4. YiJianMei

macunu kalın mı sürmüşüm

Üstünden al biraz fazla surmussun
  5. YiJianMei

Fps ve pingde sıkıntı yok ama oyun hayvan gibi kasıyor

Bende de aynı sorun var tam çözüm olmasa da LoL oynarken arkaplandaki herşeyi kapatıyorum DC yi ve Spotify i telden açıyorum
  6. YiJianMei

Çözüldü✓ Pc topladim priz lazim

Akım korumalı ve topraklı priz al ayrıca eve elektrci çağır evin topraklamasi diye baktır mutahitler bazen unutuyor
  7. YiJianMei

(Asus sistem topladım gaminggen.tr den)sizce sistem nasil olmuş?

Rtx 4070 kullanılıyorum sana tavsiyem kesnilikle 4070 ti al. 4070 ultra ayarlar iyi lakin bazı oyunlarda ekstremde 60-140 arası FPS veriyor. O kadar para vermişken tam almanı öneririm
  8. YiJianMei

kardeşim monitörü kırdı..

Bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da " ağlamayan bebeğe süt verilmez". Durum aile içerisinde yaşandığı için ailenden ısrarla yeni monitörü isteyeceksin onlar direnirse tavrını koy tribini at. Aynısını abim yaptı ailemin durumu olmamasına rağmen bizi çok büyük borçlar altına soktu ama ona ne...
  9. YiJianMei

Yanlış mı tıraş oluyorum?

Kesinlikle ama kesinlikle tıraş köpüğü kullan ayrıca sinek kaydı için jiletten ziyade ustura öneririm
  10. YiJianMei

Çözüldü✓ Bilgisayarı her açıp kapattigimda EZ Flash 3 Utility açılıyor.

Hocam çok teşekkür edederim. Allah razı olsun 2. sefer bios işlemini yapınca düzeldi. 1705937717 Ben bios 0403 ü kullanıyordum. Muadili olan pclere bakınca pc den tam verim alamadığımı fark ettim. Güncellemeden sonra performans hissedilir bir şekilde arttı.
  11. YiJianMei

ASUS Tuf B760M WiFi D4 2. yi eve geçince tahminen 1 saate yaparım.
  12. YiJianMei

İzlediğim adımlar şöyle: 1-)Flash ı taktım. 2-) BIOS a girdim. 3-)Oradan BIOS dosyasını seçtim ve işlem başladı. 4-)İşlem bittikten sonra BIOS dosyasını seçip başlattığım yere geri gönderdi.
  13. YiJianMei

RAMKingston Fury Beast RGB 32GB (2x16GB) 3600MHZ CL18 SSD modeliKingston NV2 1tb Ekran kartıASUS TUF GAMİNG 4070 oc AnakartASUS TUF GAMİNG B760m plus WiFi D4 İşlemciIntel i5 13400F Selam dün YouTube da çok meşhur bir kanaldaki gibi UEFI format attım adımların hepsini birebir yaptım. Ardından...
  14. YiJianMei

13400F ve RTX4070 sistemde alışılmışın dışında şeyler yaşıyorum.

Selam, 13400F ve RTX 4070'im var. RAM'lerim de 32 GB 3600 MHz. LoL oynarken arkaya Spotify'dan müzik açınca bir müddet sonra FPS drop yiyorum. 2K'da kullanıyorum ve müzik açmadığım zamanlar bazen 500-600 hatta bazen 700 FPS alıyorum ama müzik açtığım an arkaya, FPS drop yiyorum. CS2 oynarken...
  15. YiJianMei

peder dolandırıldı yardım

Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Bunları 1-2 seneye buluyorlar bazen daha kısa sürüyor. Ya da emniyette siber şubeye gidin.
Geri