Yildirim4shg isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Oyunlarda drop sorunu nasıl düzeltilir

Dediğiniz programı kurdum fakat hiç bir işe yaramadı Ayrıca fps değerim üstteki gibi değilmiş sabah tekrar açtığımda 60 fps sabit kalıyo drop girdiğinde 20-30 fpse düşüyodu fakat sizin önerdiğiniz programı kurmadan önce tekrar açtım bu sefer 20 fps sabit drop girdiğinde 4-5 fps e düşüyor
  2. Y

anlamsız bi şekilde oyun içinde 17-20 fps kasma olduğunda 4-5 fps ye kadar düşüyor 1647304933 yani ets nin konsolunda açtığım fps değeri doğruysa
  3. Y

dediklerinizi harfiyen yaptım fakat hala en düşük ayarlarda bu seferde belli aralıklarla kasma oluyo ve takılarak gidiyor sonra düzeliyor önceden duruyo geri akıyodu şimdi duruyo takılarak devam ediyo öyle gidiyor :/
  4. Y

biraz daha düzeldi çok teşekkür ederim ama yalnışım varsa düzeltin bu işletim sistemine sahip bi bilgisayarda bu oyunu orta ayarlarda oynamam gerekirken neden düşük ayarlarda oynuyorum orta ayarlarda kasıyor ve ekteki ayarlardada aynı şekilde kasma yaşıyorum
  5. Y

geforce experince de sadece bir adet sürücü gözüküyor oda geforce game ready sürücüsü normalmi peki onuda tekrar kuruyorum
  6. Y

2 ve 3 numaralı önerinizi daha önce yapmıştım ilk numarayı yapcaktım fakat geforce nin sitesinde driver indircektim ama işletim sistemi olarak win 11 yok farklı olarak ne yapmamı önerirsiniz 1647298731 dediğiniz gibi yapmak istiyorum fakat dediğiniz program biraz karışık yalnış bişey yapıp...
  7. Y

Benim acer aspire 3 laptopum var İşlemci: İ7-8565U 1.80GHZ Ram: 8 GB Ekran kartı: Geforce MX230 Ssd: 475 GB (bilgisayarım kısmında öyle yazıyor) Ben bu bilgisayara ets 1.43 sürümünü indirdim fakat ayarları en düşüğe almama rağmen drop yiyorum. Drop esnasında fps im kaça düştüğünü bilmiyorum...
Geri