Hocam garantisi yok bilgisayar ikinci el aldığım bilgisayarci ile konuştum kolonya dök fircaya temizle yarim saat sonra tak fise calistirmayi dene çalışmazsa bana gönder ben soketi değiştiririm dedi simdi temizledim bekliyorum
Hocam psu 5 aylık 5 ay icinde bozulmasina pek imkan veremiyorum ramler de sorunsuz ona da eminim ram olmadan da pc bios ekranina kadar gelir cunku ramleri sökünce de ekran gelmiyor
1607246290
Kitlenme sorununu çözdüm hdd fiziksel hasar almış onu değiştirdim sonra birden bire hic acilmamaya basladi
Farkli bi ekran karti ile deneme sansim yok elimde baska ekran karti yok çünkü pc de de onboard çıkış yok ramleri temizledim slotlarini fircaladim
1607245714
Hayir bipmeter olmasına rağmen kasa acilisinda ses gelmiyor
1607245809
Onu da yaptım tüm forumlari tek tek gezdim youtubeda izlemedigim...
O dedigini de yaptim bios pilini 1 saat kasadan uzak tuttum ramlerle beraber kasadaki statik elektrigi bosaltmak icin psu ya kontrol kalemi ile temas edip guc dugmesine bastim 20 saniye ramleri sildim silgiyle slotlarini firca ile temizledim yine de hala yok çalışmıyor
Suanda ekrana hicbir gorumtu gelmiyor ramleri degistirdim islemciyi kontrol ettim bios pilini söktüm statik elektrigi aldim ne yaptiysam gorumtu alamadim buna bi yardiminiz var mi
1607093253
Kanka win acilis ekraninda konup kaliyordu ama suanda hic acilmiyor
Görüntü gelmiyor şuanda donma asamasinda görüntüde kayma veya değişiklik olmuyordu o harddisktenmis bilgisayarciya sordum degistirdim hddyi ama suanda görüntü alamiyorum
Sistemi aciyorum kasa fanlari calisiyor klavye mouse isiklari yanıyor ekrana görüntü gelmiyor ekrana görüntü gelse bile 5 dakika sonra donup kalıyor kitleniyor sistem özellikleri
Fx8350
Asus gt1030
8gb ram 1333 mHz
500w psu
Asus M5A97 LE R2.0 anakart