yildizadam isimli üyenin son içerikleri

1. yildizadam

Da-Arc / Intel Core Ultra 5 225f / Intel Arc B580 12gb

Perşembe günü aldım pazartesi geldi sistem genel olarak güzel. 2k monitör ile kullanıyorum. Ben ilk baktığımda indirim bitmişti 34 k civarıydı sonra ürün stokgu bitti aradan bir kaç gün geçtikten sonra 30 k Dan stok açtı aldım geçen hafta Perşembe günü. Ben ilk sistemi gördüğümde 34 idi birkaç...
  2. yildizadam

Bu Sistem Alınır mı? İtopya

2-3 hafta önce kampanyali 30 geldi sonra kampanya bitince 34 lere çıktı Perşembe günü yine 30 a indi o zaman aldım daha yeni geldi iyi gozuyor oyun testlerini yarın yapacağım varsa sorun sorabilirsin
  3. yildizadam

Monster Laptop Kaça Satar

15 e bırakacağım en son bakalım gidecek mi yeni kasa aldım taksitini öderiz en azından
  4. yildizadam

Monster Laptop Kaça Satar

Monster Laptop Kaça Satar Monster Abra v16.6 16 Gb Ram 256 M2. SSD 1650 ti i5 10.nesil bakımları sürekli servisinde yapılıyor kutulu monitör ile ofis işleri için kullanılıyordu. bataryası 30-40 dk gidiyor...
  5. yildizadam

31 K Ya 2 Sistemden Hangisini Almalıyım Acil

Almadiysa 30 k tekrardan stokta arc kasa halkbankli değilsen halkbankli olup parwfly ksrt alırsan 5 k puan veriyor ve vade farksız 6 taksit ben bu şekilde aldım öneririm
  6. yildizadam

Da Arc Stok Açtı Aldım

bir de ilk kez toplama bilgisayar alıyorum bu soğutucuyu nasıl takacağım termal macun mı lazım
  7. yildizadam

Da Arc Stok Açtı Aldım

az önc aradım değişim yapmıyorlar mış alımdan sonra yetmezse ilerleyen zamanda değiştiririm Allahtan en ucuz urun o :D
  8. yildizadam

Da Arc Stok Açtı Aldım

MSI mı onerirsin 1780577321 Hiç oynamadim 1 hafta sonra yazin sizin için indirip denerim
  9. yildizadam

Da Arc Stok Açtı Aldım

bu sistem de intel arc b580 var ve yıl 2026 eminim üzerine güncelleme gelmiştir
  10. yildizadam

Da Arc Stok Açtı Aldım

Beyler stok bitmişti birden stok açınca parafla6 taksit aldım 30 k ya upgrade yapmadan iyi mi yaptım sizce? https://www.itopya.com/da-arc-intel-core-ultra-5-225f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket_h33442
  11. yildizadam

Bu Sistem Nasıl? 5700x Arcb580

Almadiysan link verir misin
  12. yildizadam

Yardım 2.El 20 30 K Arası Laptop Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/monster-abra-v16-6.4238/
Geri