Bir yerden alıntılamadım zaman içinde öğrendiğim bilgiler. x86'nın tarihini araştırdığımda öğrenmiştim. Aklımda gösterebileceğim kaynak yoktu ama başta konuyu açanın bir kaynak sunması lazımdı diye düşünüyorum.
Kısmen hatalı bilgi tekel cezasından dolayı değil zamanında x86 ilk çıktığında sadece IBM marka bilgisayarlar için hazırlanmıştı. IBM iş anlaşmasında Intel'e batarsan ben kimden işlemci alacağım diye başka markalara lisans satması şartı ile x86'yı kabul etmiştir. Intel'de AMD ve Cryrix'e lisans...
Tasarıma usb girişine bakarak kulaklık alınmaz. Arkadaşlar biraz gösterişe kanıyorlar galiba. Sürücüleri iyiyse ve parasına göre kaliteyi veriyorlarsa alınır yabancı sitelerden bakın incelemelerine.
Bu sitenin tek kanıtı ardı yabancı forumlara da bakabilirsin para basıp Google'da en üstte çıkıyorlar ama kullanabileceğin en kötü site. Detaylı gösteriyor dediğin şeyler anlamsız veya gerçek dışı veriler bilgisayardan anlamayanları kafalıyor site.
1080p'de ztn her iki GPU'da CPU darboğazına kalıyor yüksek fps yüzünden. AMD ekran kartlarının sürücüsünün daha az CPU kullandığı da bilinen bir şey ondan daha yüksek fps alıyorsun.
Nvidia'nın resmi Türkiye fiyatı indirim diye paylaşılır olmuş. Bu markalar insanları güzel yoluyor. Zaten en düşük model tüm 4070'ler bu fiyatta olması lazım hemen koşarak almaya çalışırsanız bu kartları Türkiye'ye getiren bir iki distribütörü zengin edersiniz sadece.
Geri geçse de eskisi gibi olmayacak fiyatlar. Asıl yapmak istediklerini yaptılar. Yayıncısı ölmüş fiyatı 2015-2018 gibi yıllardan kalmış 30tl lik oyunları abd dolar fiyatına çıkardılar. Geri dönse bile bu oyunların fiyatını ayarlayabilecek bir yayıncı olmadığından yine dolar fiyatında en üst...
1-2 ay oldu gayet tatmin etti genelde hep bu fiyat bandında kulaklıklar alırdım KZ S2'den geçtim. Çok beğendim diyebilirim sesi kaliteli gürültüyü iyi kesiyor arkadaşım da baya şaşırdı. Üzerinde önceki şarkıya dön tuşu olmaması haricinde gayet iyi. Pili bir ömür gidiyor gibi özellikle 2-3 günde...
Zaten 4070 ve üstü için SUPER düşünülüyor kimse 60 serisinde süper sızıntısı yapmıyor. Orada da tüm olay VRAM. 4080 bile 16 vram ile geliyor SUPER'de AMD''nin verdiği miktara çıkaracaklar işte.
İkisini de aynı kanala takmış olma ihtimalin var. Anakart 4 ram slotlu ise işlemci taraftan 1 boş 2 dolu 3 boş 4 dolu şeklinde tak ramleri. Cpu-z de slot 1 ve 2 olarak yazığı için uyarayım dedim. Ayrıca 3200 megatransfer hızındaki ram 1600mhz de çalışır bizim bildiğimiz ddr4 3200 3600 ddr5 5600...