yilmazeren isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yeni Topladığım Sistem Hakkında Görüşler

Teşekkür ederim cidden baya yardımcı oldun hocam kralsın.
  2. Y

tamamdır işlemci ve anakart 5070i besler diyorsanız beklerim onu, teşekkür ederim.
  3. Y

peki 7500f 5070 için bana yeter mi, bir de anakartım için de aynısını soracağım size zahmet. baya bilgisizim o yüzden fazla soruyorum kusura bakmayın.
  4. Y

o zaman beklemek bence de en mantıklısı, ben daha fazla olur diye sanıyordum fiyatını. Bir sorum daha var eğer ekran kartı 5070 olursa sistemdeki diğer parçaları da yükseltmem gerekmeyecek mi? 1737145737 ikiniz de işlemci için aynısını dediniz, ben de öyle yapacağım çok teşekkürler.
  5. Y

teşekkürler hocam. 5000 serisi fazla pahalı olmaz mı? o fiyat farkını ödeyebileceğimi sanmıyorum çünkü.
  6. Y

Çözüldü✓ Bu toplama pcye bu para verilir mi ve bileşenler birbirine uygun mu

arkadaşlar hazır buraya gelmişken benimkine de bakar mısınız kimse bana cevap vermedi yarım saattir :/
  7. Y

Pek bilgim olmadan elimden geldiğince bir sistem topladım ama sipariş vermeden önce fikir istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Anakart , İşlemci , Ekran Kartı , Ram , M2 SSD , Kasa , Power Supply. Bunların yanına bir de güzel bir hava soğutma önerebilirseniz çok sevinirim, şimdiden sağolun.
Geri