yiyitc5 isimli üyenin son içerikleri

1. satılık ps3 oyunları

Satılık satılık ps3 oyunları

fifa pes tarzı oyunlar 200 lira god of war 500 lira rdr arızalı diğer oyunlarda ortalama 250-300 maximum sahibinden paramgüvende gardrops veya letgo üzerinden satıs yapıyorum ibandan kesinlikle olmaz
    250.00 TRY
  2. Y

Xbox 360 Türkçe yama arşivine nereden bulunur?

Xbox 360 için eskiden Türkçe yama olan siteler vardı. Şimdi hepsi kapanmış. Elinde hala dosyalar olan var mı Türkçe yamaların?
  3. Y

B550-f ramlerim mhzini arttırınca sistem açılmıyor

şuan ki işlemcim ryzen 7 3800x
  4. Y

hocam sorunu çözdüm öncelikle şunu söyleyeyim biosum güncel. ryzen 5 3600 işlemcim varken 3600mhz e kadar çıkmıştım ama işlemci değiştirince 3600mhz yapmama izin vermedi bende birazcık araştırdım dram calculator programı ile hesapladıgımda 3533mhz de sorunsuz çalışabileceğini söyledi ve denedim...
  5. Y

anakartım yeni değil alalı cok oldu ama bu mhz olaylarını hiç düşünmemiştim ve bir bakayım dedim 2666mhz hayal kırıklığı oldu resmen
  6. Y

asus rog strix b550-f gaming wifi anakart ryzen 7 3800x ve sıvı soğutma 8x4 xpg d60g 4133mhz ramlere sahibim sisteme kurulumu yaptım windowsu kurdum ve bir baktım sistem 2666mhz olarak çalışıyor biostan profile 1 açınca sisteme görüntü gelmiyor anakartta da DRAM ışığı yanıyor ve sistem öyle...
Geri