Merhaba yeni aldığım acer nitro 16 da ölü piksel gibi bişi var toz kadar belli oluyor ve hiç rahatsız olmuyorum ama korkum yayılır mı başka ve büyük panel sıkıntılarına yol açar mı hiç iade etmek istemiyorum aylardır zaten başka laptoplarla sorunlar yüzünden uraştım çok sıkıldım artık...
merhaba bu pc yi yaklask 10 gün once aldım bu modelde cızırtı sorunu olabileceğini bir yorumda okumuştum adam direk iade et demişti yorumda laptop boşta dururken bile değişik mekanik sesler çıkarıyor bazen bir işlem yaptığında (google sayfası açma gibi basit işlemlerde de) cızırtı sesi...
Nasi ayarlanıyor hocam cızırtı sesi ben asus roglarda kronik oluyo diye yorum görmüştüm bi arkadaşa varmiş adam uğraşma direk iade et demisti ben de kendim teknik servise verdim red verdiler heralde ayarı olsa yaparlardı biliyorsan bi söylersen iyi olur
4060 üstü bi ekran kartı ihtiyaçlarımın fazlası ve hp victus harbi çok uğraştırdı bi daha alasım yok ya
1701522621
İslemci olarak 13. Nesil ya da r7 7840 fln bakıyorum işlemci daha öncelikli bana
merhabalar bundan yaklaşık 4 ay önce hp victus bir model aldım ürün anakart arızalı çıktı uzun bi süre onunla uğraştım yaklaşık 1,5 2 ay sonra değişimini gerçekleştirdim aynı modelle ama yeni gelen üründe de aynı sıkıntı vardı ve üstüne ölü piksel sorunu da vardı ondan sonra ürünü iade ettim ve...
Merhaba mobil developa girmek istiyorum android üzerinde gidicem daha öncesinde javascript ve c# öğrenmiştim ama üstünde 2 yıldan fazla geçti arada maalesef bir şey yapamadım bu iki dilden hangisini önerirsiniz ve aradaki farkı nedir neye göre ikisinden birini tercih etmeliyim
bunu imkansız almam cünkü ekranı hem 250nit hem de %45 NTSC benim için ekran da cok onemli
1694532649
nedeni nedir bu modelle ilgili bilginiz var mı?
1694532770
Öyle çok extrem bi problem değil ama bit tık rahatsız ediyor beni kasa kalitesi fln da önemli ve ekran kalitesi siz ne önerirsiniz...
Merhabalar, Hp Victusun aşşağıya bıraktığım modeliyle ve Lenovonun bu gün gördüğüm aşşadaki bu modeli arasında kaldım ekran kartı cok önemli değil aslında daha çok işlemciye bakıyorum yazılım geliştirme amacıyla alıyorum ama arada oyun oynarım hp victusun tek elle acılmaması bi tık beni rahatsız...
hp victus 16 aldım sıkıntım laptopun ekranının tek elle acılmaması herhalde 2021 kasalarında acınca ekranın sallanması sorunu yuzunden hp 23 kasaların ekran menteşelerini sertleştirmiş bunun için yapabileceğim bir sey var mı ve ya kullandıkca menteseler fln gevseyip tek elle acılabilecek...