Ucuz etin yahniside pek olmuyor adidasin çantalarını pek kaliteli bulmuyorum maalesef ucuzluktan ziyade pahalı elime kaliteli gelenide alsam bu sefer altı leke tutuyor yada köşeleri aşınıp yırtılıyor daha kaliteli önerisi olan varsa bende bilmek isterim cidden adidası pek beğenemedim
Eğer bilgin varsa isterim tabii ki
1785774585
Anlamadığım için sordum tabii ki her günde et et yenmez belki diye belki bir tane kaliteli almka isterim önerimiz olur mu yada doktor kontrolunde mi alınmalı hangi bölğmden istemeliyim
Ben hiçbirini takip etmem bir şey yapmam keşke paraya verdiğin değer kadar uslubuna da değer verebilsen baştan beri sert çıkışları olan birisin ben parasında olan birisi değilim bilgim de yok olmadığı için buraya danıştım gerekli mi dedim kendimi açıkladım bilgisi olan anlatsın diye
1785773058...
Aslında her gün et yiyebilcek bir bütçem vsr çok şükür ama böyle nir alışkanlığım yok
1785770976
Bildiğim bir problemim yok kreatin vs kullanmak istiyorum ama gerekli mi zararlı mı fikrim yok
Fiyat performansı iyi nike adidas puma vs çoda farketmez ama kalitesini bildiğiniz denediğiniz şortlar var mı sporda giyilmeye uygun iki gün sonra elimde kalmayacak
Tanıdık yok ya o alanda:/
1784731203
Abi bilgisayar yada makine mühendisliği nasıl tanıdık var savunma sanayisinde oralarda iş bulabilir miyim sence
1784731245
gemi işletme mühendisliği ne biraz bilgi verebilir misin