yksbukucuesra isimli üyenin son içerikleri

1. yksbukucuesra

Netlerim Çok Düşük En Hızlı Sürede Yükseltmek İstiyorum

Tyt fen zaten cok hizli biityo hatta kimya 5 günde bitiyo zorlarsan onun disinda ayt ye bence yogunlas ozellikle tyt de fonksiyon yaptiktan sonra 3d ayt alabilrisin Eyüb b ile gidersin her konu sonunda duzenli kaynak coz mesela (ilk 1.gun öğrendin cizelge yap 3gun sonra o konuya don tekrar et...
  2. yksbukucuesra

Doku Eylül üniversitesi sağlık bilimleri Buca'ya ulasimi var mı?

Balçova da fakülte ama Buca daki kiralar uygun ve evler daha guzel ulasim konusunda sıkıntı olur mu ve Buca dışında Balçova ya yakın ev kirlaari uygun semtler var midir?
  3. yksbukucuesra

Günde 7 saat calısma yks 80bin sayısal gelir mi?

Cok dogru. Yapicam
  4. yksbukucuesra

😭😭😭😭😭😭 1773850464 1773850488 Nasi olcakki 1773850551 İns ama hep 7 saat olmuyo iste bi ara 10 saat calsitim sonra basim agridi bayagi o yuzden maksimum 8 saat oluo
  5. yksbukucuesra

Tyt bitti coktan netlerim 80lerde ama ayt ye özellikle fene yeni basladim (Ayt matematik paraboldeyim )bu aralar cok calisiyorum yetisir mi 😔 cidden gec mi oldu mezuna kalmak istemiyorum hic. Her ders icin 2 kaynak beraber gidiyorum mesela iste matematik 3d konu dinledikten sonra 345 soru...
  6. yksbukucuesra

Üniversite tercihinde hangi şehir daha iyidir?

Tesekkur ederimm 💓💓
  7. yksbukucuesra

Cidden mii ne guzel Dokuz Eylül sağlık bilimleri Balçova daymis umarim kazanirim geçen sene sıralamasi 110bin mis ama Balıkesir de guzel yani orası da benim gözümde çok güzel bi şehir çünkü iki denize de kiyisi var.
  8. yksbukucuesra

Teşekkürler benimde aklimda Izmir ve Samsun vardı. Balikesir de cok güzel hem Ege ye hem Marmara ya kıyısı var zaten. Muğla'nın egitimi nasıl bilmiyorum iste. Galiba İzmir olur.
  9. yksbukucuesra

Nolmuss 😭 arkadaslar Bartın da cok guzel sehir ama egitimi nasil bilmiyorum is Muğla da çok guzel sehir mesela ama egitim olarak bilmiyorum iste
  10. yksbukucuesra

Evet izmir büyük sehir sıkıntı olmaz umarım hem doğası çok guzel. Muğla da çok çok guzel ama üni olarak pek iyi demiyorlar yani alt sıralara koyarim galiba. Bartın'a gittim gördüm çok guzeldi ama küçük sehir yine egitim konusunda o kadar iyi degil diyorlar. Samsun ise güzel ama İzmir dokuz Eylül...
  11. yksbukucuesra

Diger sehirlerde guzeldir hepsi birbirinden guzel ama bu üçünün dogasi baska
  12. yksbukucuesra

Ucuz mu Balıkesir 1770920928 Samsun guzel degil mi nasi Bartın çok guzel ama küçük bayağı öğrenci için nasi hic bilmiyorum
  13. yksbukucuesra

Evet cidden sıkıntı sürekli sarsıntı oluyor Balıkesir'de. İzmir'in de devlet hastaneleri iyi ozellikle dokuz Eylül eğitimine iyi diyorlardı. On dokuz Mayıs ta guzel sadece İzmir biraz daha İstanbul a benziyordur büyük sehir oldugu için tesekkur ederimm tavsiyeniz icin
  14. yksbukucuesra

Hemşirelik okuyacagim Muğla evet pahali sonucta bodrum vsr yani ama her yer pahali değildir herhalde ya. Balikesir de yine doğası cok guzel gledi ondan dolayı😞 Samsun guzel İzmir samsun Balıkesir arasında kaldim galiba
  15. yksbukucuesra

Ama dogasi cok guzel deniz falan var niyeki
Geri