Merhaba donanım arşivi sakinleri. Bende biosun açılmaması sorunu var. Bunu düzeltmek için bios pilini çıkar tak da yaptım clearcmos da ama sorun düzelmedi. Bios pilini ilk defa çıkardığımda ve geri taktığımda direkt kendi kendine girmişti bios ekranına. Ekranda boot failure detected yazıyordu...
Merhaba. Ben geçen gün bios güncellemesi yaptım. Bios bazen açılıyordu bazen açılmıyordu güncelleme yaptıktan sonra. Şimdi hiç açılmamaya başladı. Ya da açılsa da siyah ekran yani bios ekranı gelmiyor. Bios açma sebebim de secure boot açmak. Aslında secure bootum biosta açık ancak msinfo da...
Merhaba. Ben valoranta girdiğimde bilgisayarımın sıcaklık değerleri normal olmasına rağmen donmalar oluyor fps 700ken bir anda donuyor sonra tekrar çıkıyor fps sonra bir daha donuyor ama sistem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem gayet yeterli bir sistemim var hem de cs2, gta 5 ve rocket...
Silip tekrar yükledim fakat aynı sorun olmayan devam ediyor. Ama ben bu sorunun valoranttan kaynaklı olduğu düşünüyorum çünkü rocket leaguede böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Merhaba ben yeni bir sistem topladım. Bu sistemde valoranta girdiğimde oyunda donmalar başlıyor ve oyundan çıktığımda da bu donmalar devam ediyor. Ve bu sorun yaşanırken de sıcaklık değerleri normal. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Ekran kartı: Rtx 4060 İşlemci: R5 7600 Daha fazla sistem...
Merhaba ben yeni bir sistem aldım. Fakat bu sistemde sorunlar çıkıyor. Sıcaklık değerleri çok düşükken oyun birden donuyor tekrar geliyor sonra tekrar donuyor bu sorun nasıl düzeltelebilir?
Merhaba ben bugün bir sistem alacaktım bu sistemi de kendime göre düzenlemiştim ve bugün de sipariş edecektim fakat itopyada benim sistemimin ekran kartı tükendiği için sipariş edemedim. Sistem bu. Bana bununla aynı fiyatlarda ve çok benzer bir sistem bulabilir misinin?
Merhaba ben hazır sistem almak istiyorum. Hangisini alacağıma da karar verdim. Bu atacağım hazır sistemi aldığımda kutudan soğutucu çıkacak mı ve soğutucu yeterli olacak mı? Sistem