Ylenolibra isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Sıvı Soğutma Ne Almalıyım

Hem bütçem fazla değil hemde bilgisayar süresi olarak çok aktif değilim oynadığım oyunlara 9600x yetiyor. Sadece 3 5 sene sonra güçlendirmek istediğimde soğutucuyuda değiştirmek istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler. Markayı çok bilmiyorum araştırıcam.
  2. Y

Sıvı Soğutma Ne Almalıyım

Arkadaşlar tekrar merhaba. Kasamda ryzen5 9600x ile başlayıp ileride 7800x3d almayı düşünüyorum. 360mm sıvı soğutma alıp değiştirmeden uzun bir süre kullanmak istiyorum. Seçeneklerim aşağıdakiler. Limitler bu fiyatlar ama işimi rahat görürse uygun fiyattan yanayım. https://amzn.eu/d/0fYRGkF3...
  3. Y

Lıan Lı V100r Siyah 750w 80+ Gold Psu Nedir?

Fiyatı çok makul listeye ekledim. 1782585635 Gayet güzel takipteyim teşekkürler.
  4. Y

kasayı bende beğendim MSI MAG Pano 100R PZ ile arasında tercih yapacağım. Sistemi msi dizmek istiyorum ve dikey ekran kartı destekliyor. Psu aldıktan sonra işlemci soğutucu ve son tercih kasa kalıyor.
  5. Y

açıkçası sabit bir bütçem yok ama max 6bin görsel olarak kısıp performansa yatırım yapmak istiyorum.
  6. Y

Arkadaşlar merhabalar, parça parça sistem toplamaya çalışıyorum kasa ve psu alacağım. Önceliğim psu olacak. Bu kasayı almayı düşüyordum psu olmadan ama psu içeren versiyonuda varmış. Ancak psu özellikleri nedir öğrenemedim. Nereden bulabilirim? Kaliteli bir şey değilse...
  7. Y

🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Atx Gaming 6272.10tl

Msi b650m project zero mu bu kart mı arkadaşlar hangisi daha iyidiri ileriye dönük kulllanmak istiyorum
  8. Y

Çözüldü✓ En Mantıklı Sistem Güncelleme

teşekkürler arkadaşlar biraz daha bekleyip komple değiştirmeye karar verdim.
  9. Y

Çözüldü✓ En Mantıklı Sistem Güncelleme

Merhaba arkadaşlar ekteki sistemimi mümkün olduğu kadar 2 parça değiştirerek güçlendirmek istiyorum. İşlemci i7 10700 ekran kartı ise 4070 veya 5070 düşünüyorum. Sizce böyle bir değişiklik yapmak mantıklı mı? ölü yatırım olur mu? Diğer bir seçenek ise gittiği yere kadar kullanıp hazır sistem...
Geri