ylmazinyo isimli üyenin son içerikleri

1. Y

46.700 TL'ye Bu Sistemi Tek Tek Toplamak mı Yoksa Hazır Sistem Beklemek mi?

birazdaha görünüş odaklı bi sistem yapıyorum oyüzden sıvı sğutma istiyorum aslında 2. el dediğin nerden bulabilirim
  2. Y

%75 Ucuz Klavye Önerisi

hep ucuz klavyeler kullandığım için ilk olucak oyüzden pek bilgim yok diyosan kabloluyla fiyat olarak pek farkı yok alıyorum ozaman 1786701987 inceleme videosu falan varmı bulamadım
  3. Y

%75 Ucuz Klavye Önerisi

teşekkür ederim önerilerin için attığın model gayet güzel ama kablosuz olması şart değil daha ucuza kablolu yine bunun gibi bi model olursa daha tercihim olur bilgisayar başında okulum gereği çok oturuyorum kablosuz klavyeyide kablolu kullanıcam benim için bir şey değişmeyecek ama fiyatına göre...
  4. Y

55 Bin TL'ye Sistem Önerisi İstiyorum Dostlar !

aslına bakarsan şuan 5060 fiyatları fazla geçen ay 15 e indirim falan oluyodu düşüyodu hazır bi sistem istiyosan gaming gecesini bekle hazır sistemler 5-10 bin düşürüyolar ordan faydalanabilirsin 5060ti ye gerek yok ikiside 8 gb 5060ti den tam verimi alamassın bende almak için bekliyorum şuanda...
  5. Y

%75 Ucuz Klavye Önerisi

arkadaşlar tamamen görünüş kompakt bi klavye istiyorum mekanik çok fazla oyun oynayan biri değilim oyüzden sadece mekanik tok ses çıkaran bi klavye arıyorum kablolu olur markanın çok kaliteli olması önemli değil dediğim gibi görünüşü önemli benim için sadece
  6. Y

55 Bin TL'ye Sistem Önerisi İstiyorum Dostlar !

hocam aslında senin nasıl ne kullanıcağınla ilgili bende 50-55 bandında sistem topluyorum bana 5060 lı sistem yeterli olur 4-5 sene götürsün diye düşündüm yani 5-6 yıllık ekran kartım bile rx580 tüm oyunları çoğunu halen açıyo oynatıyoda bu bütçeye 5060 bence yeterli diğer türlü...
  7. Y

yani 1-2 aydır her siteyi takip ediyorum doğru düzgün bi sistem daha bulamadım bakmam gereken yerler varmı acaba
  8. Y

ki oem paketlerdeki ssd 500 gb üstüne 2-3 bin ekliyorum 1 tb yapmak için
  9. Y

Arkadaşlar parçaları tek tek araştırdım baktım belki bazılarını 100-200 daha ucuza satan vardır bilmiyorum ama oem paketlere bakıyorum 55-60 larda geziyo anlamadım herkes oem daha mantıklı diyo böyle bir şey topladım yorum yaparmısınız NOT: 5060 ı 15-16 ya bulursam ekran kartını...
  10. Y

Intel Arc B580 12gb mı Yoksa RTX 5060 8gb mı?

5060 ti ye gerek yok bence 5060 bana fazlasıyla yeterli olur elimden geldiğince bütçemi kısmaya çalışıyorum ve farketttimki tek tek toplayınca çok daha ucuza geliyo 3-4 kere hesapladım bissürü sitedeki oem paketlerede baktım 50 tl olan paketleri aynısını ben extra kasa sıvı soğutma...
  11. Y

5060 dahamı kötü demek istedin anlamadım hangisini önerdiğini ileri dönük olarakta sordum aslında 4 sene idare etseler yeterli
  12. Y

sıfırdan sistem kuruyorum ekran kartı olarak 16-17 bin max verebilirim sistemide elimden geldiğince fp yapmaya çalışıyorum 13 bine intel 12gb mantıklı gelmeye başladı hikayeli oyun oynayan birisi değilim fps ağırlıklı oynuyorum okulum gereği unity unreal engine kullanıyorum 4-5 yıl...
  13. Y

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

https://www.trendyol.com/xgaming/forest-v8101-3-120mm-argb-fan-atx-gaming-case-550w-psu-usb3-0-1-usb2-0-2-p-978706207?boutiqueId=61&merchantId=123676...
  14. Y

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

agalar bana kasa lazım psu lu max 4.5 fiyat çıkar beyaz olabilir akvaryum kasa arıyorum sıvı soğutmada takıcam 240m görünüş önemli marka önemli değil
  15. Y

50 Bin TL Bütçe ile Bu Sistem İyi mi? ?

yani 5060 16-17 civarlarında dediğin model 25 den aşşa değilki
Geri