windows 8.1 en hızlı açılan windows ama şahsen en güzeli windows 7 ultimate (tamamen kendi fikrim) desteği kesilmese hala kullanırdım gta 5 açmıyor artık
selamın aleyküm arkadaşlar elimde casper kasa ve casper h81h3-m7 kasanın kendi kart okuyucusunu internetten bakarak f_usb portuna taktım hiç tepki dahi vermedi 5pin bi kablo çıkıyor kart okuyucudan forumlarda okudum galiba com girişine takılıyormuş benim anakarttada com girişi var taksam olurmu...
selamın aleyküm arkadaşlar elimde pioneer keh p3400 teyp var bu teyip ile tesisat kurulurmu elimde teyp varken bide teyp masrafı çıkmasın dedim
şu linkteki ürünün aynısı lakin internetten araştırdım bluetooth modül yaptıracam o şekilde kullanıcam sizce değer mi ve tesisatı kaldırırmı araç tipo...
arkadaşlar sorınum bu anakart asus p5gc mx 1333 deleteye basıp biosa giriyorum lakin biosta klavyede caps lock ışşığı yanmasına rağmen hiçbir tuşa basılmıyor tepki vermiyor bilgisayar donmamışda çünki bios ekranındayken bios setup ünitily yazısının orada efekt oluyor
sistemim
intel core 2 duo...
tmm knk sensin isteyen isteği gibi oyuncu laptobu alıp alev alev kullanabilir oyun oynamak için masaüstü tavsiyemdir net ha ısınmayan laptop almak isteyenler 70-80 bin tl verip asus rog yada msi alabilir onlara kalmış
Biz gariban adamız laptoba okadar para verdim bide cayır cayır vicdan azabı gibi koydu bana gittim e8400 lü emektar kasaya hd 6850 aldım taktım işimi görüyor parayı bulunca bide sıfır i3 12100f 16gb ram anakart alır keyfime bakarım zaten üni bölümünde makineye karar verdim laptopla işim kalmadı
knk msi laptop ısınıyordu bende şaşırdım denemek için laptobu kapattım 1 saat bekledim soğudu laptop yeniden açtım sadece google girip 5 dk youtubeda falan gezdim klavyesine kadar ısınıyordu oyuncu laptoblarından yüzüm gülmedi anladımki oyuncu laptoplarının hepsi ısınıyor galiba iade ettim 16k...