Herkese merhaba hayatımda ilk kez sistem topladım, gpu montajına kadar her şeyi rahatlıkla monte ettim, GPU montajını bir türlü yapamadım, önce CPU soğutucu yüzünden olduğunu düşündüm ama sonra fark ettim ki, chipset heatsinki GPU'nun sağ tarafına temas ediyor bu yüzden x16 slotunu kullanamadım...
Alıp kullananlar memnun mu? Az önce sipariş ettim. AAA oyuncusuyum arada casual fortnite cs lol oynayabilirim, monitörü dizi film izlemek için de kullanırım. 5000 kontrast ve hoparlörü de olmasıyla 8k fiyatı cazip geldi aldım.
Ben de bu civarda montiör bakıyorum. Bu monitörler arasında hangisini tercih etmek mantıklı singleplayer aaa veya causal multiplayer oynuyorum, rekabetçi değilim...
Ben de 5070 Ti aldım. Resident Evil'i almamız mümkün mü? Konuda fatura tarihini değiştir diyenlere sakın kulak asmayın. Bir oyun için özel belgede sahtecilik suçuyla karşı karşıya kalma riskini almayın.
Cevabınız için teşekkür ederim. B850'sine gerek var mı? İlerde 10. nesil Ryzen'e geçmek istersem bu anakart problem çıkarır mı? (stok kullanım için o.c. vs. yapmam)
2 aydır hazır sistem bakıyorum aklıma yatan bir şey bulamadım. Hiç PC toplamadım daha önce artık tak etti ilk parçamı 14 bin TL'ye aldım, kendim toplayacağım. Buna uygun wifi özellikli anakart önerisi olan var mı?
enucuzsistem'den baktığımda taksitsiz 9700+5080+32gb komboları bile 130dan başlıyor. Bunun her ne kadar işlemci ekran kartı hariç parçaları çok iyi olmasa da fiyat avantajı var gibi geldi. Parçaları ortalama üstü ve makul fiyatlı 5070 ti / 5080 sistem arıyorum ama hep bir yerden eksik kalıyor...