Teşekkür ederim. 2-3 haftadır gaming gecelerine bakıyorum içime sinen olmadı. Bu hafta umarım güzel sistem gelir.
1770836586
Hafif ses olabilir, kasanın görüntüsünün önemi yok, hangisi daha işlevselse o olsa daha iyi olur. Monitör de almadım sistemi aldıktan sonra alacağım 5080'li bir sistem...
Sadece oyun oynayacağım. RGB olmaması veya en azından kapanabilmesi tercihim, sessiz serin çalışması tercihim o yüzden soğutucuya biraz daha yatırım yapmak problem olmaz. Bütçem 100 bin civarı ama örneğin 120 bine avantajlı 5080 sistem olsa onu da düşünebilirim biraz esnek. Overclock vs uğraşmak...
https://www.itopya.com/crown-beta-amd-ryzen-5-7600-xfx-swift-radeon-rx-9070-xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-pake_h30572#kategori_10
9070 XT olarak bu sistem nasıldır? Sorunsuzluk için işlemci soğutucu, psu + kasa ve anakart değişikli gerekli mi? Daha sessiz ve serin olması benim için önemli
2K çözünürlükte sadece single player hikayeli oyunlar oynayacağım bir sistem kurmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla 2K ve 4K çözünürlükte single player oyunlarda X3D işlemcilerin çok bir avantajı yok. Bütçeyi 100K civarına kadar esnetebilirim. Performans ve düşük sıcaklık / düşük ses dengesi benim...