Orası çok tuhaf arkadaşa bakalim dedim 20 bine rtx 2060 li sistem satanlar mi 1660 li sistem satanlar mi dersin hepsi var sjdn. Bizimkide bana atıyor iyiye benziyo diye. Alanlar var bu arada 🤦🏻♂️ hersey ederinin abartı derecede üstünde ikinci elde bile. Düşeş kovalanmadikca zor. Düşeş dediğimiz...
35 bine 8gb 5060 li DDR 5 kasa dusuyorken çağ atlatmayacak bı ekran kartına 30.000 vermek abes geliyor ya yanılıyor muyum ? Bence acele yoksa 21-25 arasından indirim kovalanmali illa ki sağlam indiirm yapiyorlar. Bence bu fiyatların bı tık ustune hazır sistem kovalayıp indirim zamanı ekran kartı...
Tabii ki. Diğer modellere kıyasla avantajları da var, dezavantajlarıda. Kullanıcıya göre hangisi ağır basiyorsa ona göre değerlendirmek lazım. Fe modelinin işlemcisi fena degil fakat Samsung ne kadar kaliteli ekranda kullansa TFT olması biraz can sıkıcı benim nezdimde. Apple'ın Türkiye'de fiyat...
Bu tablet için yinede pahalı bence ya 13-14e düşer bir kaç ay sonra Fe yerine tab S9 veya xiaominin sitesinde bitmediyse pad 7 kalem kılıf tablet beraber veriliyordu.
Samsungun en sevmediğim serisi A30 serisidir o yüzden bişey demem yanlis olabilir elimden geldiğince objektif yorumlamam gerekirse Üstüne biraz koyulabilirse a50 serisi biraz daha başarılı. Sadece Günlük kullanım içinse a24-a25 bile götürür ama sıfır fiyatına değmez. Ort ederi 8 felandır. Np1...