Tabii ki. Diğer modellere kıyasla avantajları da var, dezavantajlarıda. Kullanıcıya göre hangisi ağır basiyorsa ona göre değerlendirmek lazım. Fe modelinin işlemcisi fena degil fakat Samsung ne kadar kaliteli ekranda kullansa TFT olması biraz can sıkıcı benim nezdimde. Apple'ın Türkiye'de fiyat...
Bu tablet için yinede pahalı bence ya 13-14e düşer bir kaç ay sonra Fe yerine tab S9 veya xiaominin sitesinde bitmediyse pad 7 kalem kılıf tablet beraber veriliyordu.
Samsungun en sevmediğim serisi A30 serisidir o yüzden bişey demem yanlis olabilir elimden geldiğince objektif yorumlamam gerekirse Üstüne biraz koyulabilirse a50 serisi biraz daha başarılı. Sadece Günlük kullanım içinse a24-a25 bile götürür ama sıfır fiyatına değmez. Ort ederi 8 felandır. Np1...
Arkadaşlar telefonu alacak varsa harika bisey. Kasma olaylari felan gram yok Kamerası (foto çekim) ip 12- s22 kıyaslanacak düzeyde (ikisinide kullandığım için biliyorum).
Nakite ihtiyacm var diye elden çıkaracağım ben ama cidden tekrar sıfır bişey alırsam bu telefondan veya üst segmentinden...
G65b 32" bugün geldi. Ayarlari yaptıktan sonra çok iyi oldu. Sesi felanda baya tatmin etti. Giriş seviyesi 7-8 binlik IPS panellerden daha iyi geldi bana. Tabi doğru ayarlar ve göz zevki önemli. IPS Dell kullanıyordum o da cok iyiydi panel olarak.