ynsemreuzun isimli üyenin son içerikleri

1. ynsemreuzun

Öneri RX 9070 ve XT Modeli Fiyat Karşılaştırma..

Xt oyun performansında çoğu zaman 5070ti ya yaklaşıyor bence bu kadar bütçe ayırmışken biraz daha beklemeye değer
  2. ynsemreuzun

🔥İndirim 🔥Clear Men Mentollü 3x600ml 159tl

Bende aldım hocam konu için teşekkürler 🙏
  3. ynsemreuzun

Sizce Dual Kit Ram Almakmı Daha İyi Tek Tek Almakmı

Sanmıyorum hocam yine kendi sitesinden kontrol edin ram destekleri bölümünden
  4. ynsemreuzun

Atx hocam 12 13küsür gibi bir fiyata aldı sorun olmaz sizinkinde de alıp kullanın 6000 c30 model için en iyi fiyatlı ürün zaten
  5. ynsemreuzun

Hocam arkadaşım aldı 9800x3d ve asus tuf b850 ile kullanıyor valla tekte sorunsuz çalıştı 6000 mhzde
  6. ynsemreuzun

Patriot alın geçin derim hocam
  7. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Ryzen 5600 ve 7800xt Vs 9070 XT Darboğazı

Hocam şu an sıfır 7800xt almak çok mantıksız kalıyor bence iade edip biraz bütçe arttırımı ile 5070 veya 9070 zorlayın
  8. ynsemreuzun

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420mm Sıvı Soğutma 3000 Lira

Uygun fiyatlı uyumlu kasa var mıdır hocalar bildiğiniz
  9. ynsemreuzun

Sistemim İçin Psu Önerisi

Rica ederim hocam güle güle kullanın bi sorunuz olursa istediğiniz zaman yazabilirsiniz iyi forumlar
  10. ynsemreuzun

Sistemim İçin Psu Önerisi

Evet
  11. ynsemreuzun

4k Civarına 240mm Siyah Sıvı Soğutma Önerisi

Hocam enermax 360 öneririm bütçenizi aryarlayabilirsiniz çoğu 5 6 bin liralık soğutucudan iyi performans veriyor arkadaşa aldık 9800x3d ile birlikte en ağır oyunda max 62 63 falan görüyor
  12. ynsemreuzun

Toplama Sistem İçin İşlemci ve Kasa Fanı Önerisi

Yer hocam fps oyunlarında özellikle keyif kaçırabilir o olay o zaman ben olsam 7800x3d veya 9700x zorlardım hiç 7500x3d ye girmeyin derim
  13. ynsemreuzun

95.000 TL'ye Kadar Hazır Sistem Önerisi

Bence işlemcidd 9700x veya 7800x3d altına düşmeyin derim 100 bin liraya yakın para verip 6 çekirdekli ryzen 5 işlemci almak pek akla mantık uyan bir olay değil
  14. ynsemreuzun

Toplama Sistem İçin İşlemci ve Kasa Fanı Önerisi

7500x3d alacağınıza 9700x e zorlayın derim bütçe buralara çıkamıyorsa şimdilik 7500 iş görecektir
  15. ynsemreuzun

7. 000 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Hatalı ürün olabilir hocam benim ürünümde ses tekerleğinde herhangi bir sorun yok ama orayı hiç kullanmıyorum gibi bir şey sabit seste veya windows üzerinden değiştiriyorum dolby kullandığım için arada programdan bass boost yapıyorum kullanım şeklime göre değişiyor ama genelde sabitçiyimdir
Geri