Verdiğim resimdeki modu nereden indirebilirim? ProMods falan yüklü fakat bu kod varsa bile neresi bilmiyorum. Ayrıca bu yol gibi yüksek yokuşlu tırın bağırıpda zar zor çıkacağı dağ yolları var mı?
bundan 1-2 ay önce ankaraya gittim geldiğimde bilgisayarı açtım gta V e girdim normalde yüksek fps alırken çok düşük fps aldım sonrasında ekran kartının (4060ti 16gb) driverlarını güncelledim nvidianın uygulamasından hala aynıydı daha sonra grafik ayarlarını restore deafults tuşuna basarak...
vites boştayken 3. vites gösteriyor yine boşta hafif sağa kaydırınca 5 hafif sola kaydırınca 1 e takıyor lütfen görenler gıcıklık yapıp geçmesin bazı kişiler öyle yapıyor
bilgisayarımda hiçbirşey yapamıyorum neredeyse birkaç gün önce bir hata almıştım xboxda 3 youtubere baktım hepsi bir dosyayı siliyordu bende sildim fakat ondan sonra cmd,powershell gbi uygulamaları (görev ve aygıt yöneticisi dahil)yönetici olarak çalıştıramıyorum
pc de hiçbir şeyi yönetici olarak çalıştıramıyorum lütfen yardım edin yönetici olarak çalıştırdığımda bekliyor bekliyor ve bu hatayı veriyor 2 gündür bunu kafama takıyorumher yere baktım bir çözüm bulamadım
geçenlerde xbox gamepass de forza horizon 5 yüklüyordum son 300 mb kala bir hata verdi hata kodu ´´0x80070005´´ ayrıca bu olduktan sonra bilgisayarımda aygıt yöneticisi, görev yöneticisi açılmamaya başladı gta 5 bile açılmıyor bir türlü anlamadım korkuyorum.
ac serverde sunucu kuruyorum assettoya girip bakıyorum 10-15 saniyeye kapanmış bir türlü arkadaşlarımla oynayamıyorum ancak başkalarının olduğu sunuculara girip oynayabiliyorum bir çözüm varmı