Değmez tabii maksat test etmek.
Şu an elimde bu kart var sadece, RYZEN 7 5800X3D ve CORSAIR H100 SOĞUTUCUSU olan işlemciye sürülür mü?
1678647859
LT-100 diye bir sıvı metal daha var 370TL 3 gram kapalı kutu sizce alınır mı?
128W/MK değerinde olduğu yazıyor.
PULLSAR ICEDRAGON PULLWARK METAL LIQUID 128W/MK
THERMAL GRIZZLY CONDUCTONAUT 73W/MK
Arada inanılmaz fark var gibi gözüküyor peki gerçekte ısılarda büyük fark olur mu?
Şu an PULLSAR satışta bulunmuyor gelir mi ne zaman gelir?
Şu an eski R9 290X kartında arctic mx-4 bulunuyor ve thermal pad...
2X WESTERN DIGITAL 2TB BLUE HARDDISK'E SAHIP BİR BİLGİSAYAR TOPLADIM ANCAK ANAKARTTA RAİD SEÇENEĞİNİ GÖREMİYORUM SADECE AHCI VAR.
YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? YARDIMCI OLMAM GEREKİYOR.
Furmark vs. yazılımlarla kontrol et frekans stock mu yoksa değişmiş mi?
Yeni kartlarla ben de beceremedim RX6650XT vardı bir türlü ayarlayamadım frekanslar yazılım üzerinde artıyor ancak herhangi bir testte fark yok.
Bana biraz daha detay ver yardımcı olmaya çalışayım.
7.1 Çok hoş değil eğer oyunda performans istiyorsam zaten Virtual Surround aynı etkiyi veriyor tek farkı bunun kulaklığın kontrolcüsünden değil anakartın kontrolcüsünden yapmamız, bildiğim kadarıyla bir ince cpu kullanımını arttırıyor.
Sıvı soğutmanın içinden çıkan çoklayıcı comander pro, ve core node ile uyumlu değil tek tek takmam gerekiyor ancak benim core node kontrolcümde 2 adet yer kaldı.
Sıvı soğutmanın içinden çıkan çoklayıcı 5v rgb ye çeviriyor anakarttan bağlarsam diğer fanlarla senkron bir şekilde kullanamayacağım...
Ben core node kontrolcüsüyle kullanıyorum rgb fusion da gözükmüyor anakartın usb soketine taktığım için sanırım.
1678035013
Tamamdır teşekkür ederim zaten olmazsa bir kontrolcü daha alacağım kaçış yok.
Corsair H100 Rgb model işlemci soğutucusunu alacağım, kullandığım kasa Corsair 4000X kasamdaki kontrolcüde 2 adet boş soket kaldı ben hesaba pompanın rgb sini katmayı unutmuşum.
Corsair sıvı soğutmanın içinden çıkan çoklayıcı 5v rgb ye çeviriyor ve anakart a bağlanıyor.
Anakart tan bağlarsam...
Cooler Master'i almanı tavsiye etmiyorum çünkü sfx güç kaynağı olduğu için kabloları biraz kısa.
NZXT için bir şey söyleyemiyorum bir sorun çıkacağını sanmamç