yoky isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım MSİ G2412 Panel Arızası!

Hocam şimdi ellerinde olan IPS 1080p olanları atıyorum. Ellerinde bu modeller var ama benim monitörümde Kontrast Oranı: 1100:1 bunlar hep Kontrast Oranı: 1000:1 bana gidipde bunlardan en alt model olan g244f E2 modelini vermezler değil mi 2. Veya 3. Seçenek bari verilsin eğer öyle bir durum...
  2. Y

MSI G2412 kronik sorunlu dedikleri model
  3. Y

Hocam bende de aynı panel sorunu var şu alttaki şey oluyor demi. Hem PC de hem PS de bu sorun veriyor başka model bir monitör isteniyor mu X marka sence şuanki şartlarda itopyadan muadil olarak ne istenir.
  4. Y

Çözüldü✓ Lecoo gk304 alınır mı??

Hocam yeni bakim dedim bu arada ben 2023 Kasım ayında aldım sadece FPS oyunları oynadım bende hâlâ sağlam ürün ama dün yeni klavye aldım memnundum ben. Yeni alacaklar için yazdım bu yorumu bakanlar olursa.
  5. Y

❌İndirim Bitti! Kumtel Ktf-355 Beyaz 16’ Ayaklı 3 Kademeli 50 Watt Vantilatör 699 TL (Tekrar Aktif)

Ben 7607 olanı aldım PC başında kullanmak için iyi midir. Oturma odasında kule tipi ve sanayi tipi olanlar varda oda da çok yer kaplıyorlar.
  6. Y

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

Premium özel
  7. Y

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Çok uzun süredir öyle yapıyorlar
  8. Y

Bana gelmedi hocam 1780604842 Aynı şekilde bende öyleyim banada ne mail geldi ne kod
  9. Y

Bana gelmedi öyle bir mesaj
  10. Y

Parayı 1 gece döndürdüler diye düşünmeye başladım
  11. Y

Bana iptal mesajı gelmedi ki sabah bir bakim dedim ne oldu diye iptal edilmiştir yazdı siparişlerde.
  12. Y

Ben onu yazmadım elimde öyle bir mesaj olmadığı için
  13. Y

Aldığım fiyatı yazmamı söyledi gemini
  14. Y

Bende ilk defa yaptım herşeyi gemini ile yaptım fiziksel olarak hiçbir şey yapmaya gerek yokmuş yaz o sana Metin oluştursun şu fiyattan aldım bu fiyata çıktı ürün siparişi iptal ettiler diye. Daha sonra sipariş aldığında gelen maili, ve satış sözleşmesinin ilk sayfayı ve ürünün şuanki fiyatını...
  15. Y

Ben şimdi ettim sende et.
Geri