yoky isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! Amazonda Pepsico ürünlerinde 3 al 2 öde

Cidden defter büyüklüğünde bir kartona koymuşlar birde 2 adet büyük boy cipsdi yani elime geldiğinde kağıt gibi bir haldeydi cips. Bildiğin A4 defter gibi birşeydi kargoda sağlam geleceğini nasıl düşünüldü acaba.Ama yine sorun olunca yeni ürün gönderiyorlar diğerleri gibi uğraştırmıyor.
  2. Y

❌İndirim Bitti! Amazonda Pepsico ürünlerinde 3 al 2 öde

Bir tane zarf gibi kartonda gönderiyorlae bana patlak geldi bende böyle bir gönderim mi olur falan dedim haklı olarak yenisini daha özenli kutuda gönderim yapacağız dediler yine aynı kutudq geldi
  3. Y

🔥İndirim Asılabilir kağıt havlu 7 rulo 75 TL

Hocam eklenmiyor sepete galiba bitti
  4. Y

2 yıllık sağlık bölümleri okunur mu?

Ne seçtiniz
  5. Y

Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

Birde sıcaklık bakımından iyi performans verenlerde Dcthlon ürünü var onuda çok iyi diyen var mesele Dcthlon 8. Saatte 73.1 derece quick flip 66.1 derece çıkmış derece farkı gerçekten yüksek ama Dcthlon şekli çok kötü diğerlerine göre kararsız kaldim
  6. Y

İki model arasında kaldım da karar veremiyorum hangisi daha iyidir diye The AeroLight™ Transit Mug bu model varya bide daha kibar duruyor
  7. Y

Quick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30 13:00 gibi içeceğim soğuk mu oluyor yoksa sıcak mı? Birde sızdırma akıtma var mı? 1766173482 Quick flip modeli nasıl memnun musun almayı düşünüyorumda sabah 7 de çay kahve koyacağım öğlen 12:30...
  8. Y

İnstagramda lors eva paspas

Hocam aldınız mı
  9. Y

PC her açtığımda ekranın üstü gidip geliyor

Teşekkürler
  10. Y

Hocam bugün hem kasa hem monitör denedim odamda ki 3 prizde ve sorun devam etti
  11. Y

CS:GO'da ateş ettikten sonra dürbünün otomatik açılması nasıl kapatılır?

Hocam nerde bu ayar bulamadım bende
  12. Y

Kasada mı monitörde mi
  13. Y

Bende normal priz var ama
  14. Y

Haber verirseniz sevinirim bugün PC gelecek zaten bana ve tekrardan sinirleneceğim
  15. Y

Parçalarda sıkıntı var orası kesinde bizimde öyle bir imkanımız yok farklı cihazlardan deneyelim. Serviste sağolsun sadece fişe takıp bakıyor dalga geçer gibi.
Geri