Merhaba arkadaşlar. 20 yıldır pek tel hayranı değilim elime geçen teller bile ya 2 el aileden birinden kalmadır ya da başka aile dostundan aldığım teldir...
AMD'deki hiçbir marka yüz karası bir model üretmedi. Yani amd nin ventusu windforcesi yok. He tabi pulse modeli çok iyi değil ama idare eder. Ürün fena...
Ben 7900xtx de kullandım ama nvidia her zaman daha iyi şuan galax 4080super var iyi ki almışım diyorum he bu 7900xtx kötü demek değil ama nvidia yazılım...
Dostlarım amd tarafı hala sorunlu sanırım fantazi olsun diye 7900gre satın aldım hala hatalarla cebelleşiyor micro stutter ile uğraşıyorum amd kartları F/P...
SErver kayda bile gerek yok ağustosa kadar kullanabiliyorum ağustosdada 45k ya kayıt yaptıracağıma kadar alırım bir s25 ultra yurt dışı daha 8 ay onu 4 ay...
Başta Yurt İçi S23 Ultra düşünüyordum. 2. el fiyatlarına bir göz gezdirdim, telefoncuları gezdim fakat "bulabildiğim" tüm yurt içi S23 Ultra'lara 40-42K...
Genellikle instagram ve wild rift arası gidip geliyorum, Arada güzel fotoğraf çekebileceğim ama genellikle oyun vb, için iyi bir telefon arıyorum. şarjı...
Son 2 haftadır iphone 15 fiyatlarını takip ediyorum, bir hafta içinde 3 kez indirime girdi, n11 sitesinde güvenilir bir satıcı hemde, 45k civarına düşüyor...