Merhaba arkadaşlar, S24 Ultra YD almayı düşünüyordum ancak server kayıt yapılmadığını duymuştum ve vazgeçmiştim. Durumda herhangi bir gelişme var mı, server...
Arkadaslar ikinci hattima yaklasik bir senedir yukleme yapmadim ve az önce e devlette kontrol ettigimde uzerime o numaranin kayitli olmadıgini gordum...
Arkadaslad facebookda falan gezerken kendi kendine yorumlari likelayip profile falan girdi 2 3 kere galiba biri uzaktan kontrol ediyor ve dalga geciyor ne...
REDMAGIC2000 kodunu kullanın. Snapdragon 8 Elite kullanan en ucuz telefon. Bayağı iyi cihaz ama sadece telefondan oyun oynamak için bir telefona bu kadar...
Herkese selam arkadaslar ikinci el bı RX 6700 ekran kartı buldum fiyatı 7000 bin sahpire pulse modeli 2023 alınmış garantisi var alınmış kart furmark...
Arkadaşlar kart bugün geldi taktım ve kullandım fakat oyunlarda çöküyor örnek olarak valorant hiç açılmadan kapanıyor chivlr 2 crash veriyor crberpunk arada...
İyi geceler 65.000 TL civarına dengeli ve darboğaz yapmayacak sistem toplamak istiyorum. Parçaların birbiri ile uyumu konusunda bilgim oldukça zayıf. Acaba...