YØNDAİME isimli üyenin son içerikleri

1. YØNDAİME

Sistemim 2k Oyun Kaldırırmı?

malesef 8
  2. YØNDAİME

8 1787691090 fps ler çok istediğim gibi değil sanırım şimdilik 1080p den devam sistemi yükseltince geçeceğim ama
  3. YØNDAİME

2k okadar farkediyormuki hocam geçmeye değermi fps den feragat ederek ileride rami 32gb yapabilirim birde işlemciyi i7 ye çekmeye düşünüyorum aynı zamanda
  4. YØNDAİME

hocam genellikle tüm hikayeli oyunlarda dlss + frame gen kullanıyorum öyle ultrayı zorlarım belki hocam akıcılık istiyorum ya mesela monitörün hz ine sabit fps verse okey benim için rekabetçi oyunlarda ama bu fiyatın altında 2k 240hz bulsam onuda alırım mesela 300hz önemli değil benim için pek...
  5. YØNDAİME

Ekran kartı: 4060 ti işlemci: i512400f ram: 2x8 3200mhz 2k 300 hz bu monitörü almayı düşünüyorum oyunlarda 2k kaldırırmı acaba sistemim genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum fortnite.apex legends.lol arada hikayeli oyun falan oynuyorum monitör linki...
  6. YØNDAİME

Gym De Nasıl Daha Fazla Gelişebilirim

hızlı yağ yakımı istiyorsan cardio arttır kalori açığına başla öğünlerini 3 e böl
  7. YØNDAİME

Ufc Free Nereden İzlenir

sağolun hocamda hay benım kafamı maçı bugün sanıyorum yarınmış justin tv ve crackstreams en iyisi sanırım
  8. YØNDAİME

Ufc Free Nereden İzlenir

bluestacks çok uğraştırıyor hocam ya bazı siteler vardı direk yayını verıyolardı
  9. YØNDAİME

Ufc Free Nereden İzlenir

islamın maçı var hangi siteden rahat bir şekilde izleyebilirim
  10. YØNDAİME

240hz Monitör Önerisi

cok sağolun hocam teşekkrüler evet 1080p istiyordum
  11. YØNDAİME

240hz Monitör Önerisi

arkadaşlar bana 240hz ghosting yapmayacak monitör önerir misiniz? curved olmasın 27 inç olursa iyi olur şimdiden teşekkürler oyun için kullanacağım
  12. YØNDAİME

Lol Lp mi Nasıl Düzeltirim

tek çift oynuyorum oyun benden 22 alıp 19 veriyor kısır döngüye girdim nasıl düzeltebilirim önceden 10 alıp 30 veriyordu
  13. YØNDAİME

Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

popeyes bizim burda en iyi şube olabilir yediğim en iyi fastfood popeyesdır mükemmel yapıyorlar burada iyi bi şubede denemeni öneririm
  14. YØNDAİME

Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

yaprak sarması şu yemeğe afedersiniz tanrı muamelesi yapıyorlar yaprak pilav işte tamam güzel de iskenderden daha iyi değil mesela onun yerine tercih edenler var
  15. YØNDAİME

Apexde Heirloom Çıkaran Varmı?

öyle öyle kasa kasa çıkarıcaz artık sağolun hocam
Geri