YØNDAİME isimli üyenin son içerikleri

1. YØNDAİME

Viper v3 promu logitech superlight 2 mi

şuanda razer deathadder essential var elime güzel oturuyor sanırım indirimde yakalarsam viper v3 pro alacağım 8k dongle da var içinde
  2. YØNDAİME

🔥İndirim Razer DeathAdder Mouse 668 TL 🔥🔥🔥

bende var ergonomik ve güzel bir mouse fiyatına göre ama bir kaç ay sonra kronik tekerlek sorunu başlıyor tekerleği bozuluyor siz aşşağı indirdikce sayfa yukarı çıkıyor
  3. YØNDAİME

Viper v3 promu logitech superlight 2 mi

bu 2 mousedan daha iyi bir mouse yok sanırım şuan piyasada sizce hangisini almalıyım her çeşit oyunu oynarım genellikle fortnite cs2 apex vs gidiyor öyle elim biraz büyük palm grip tutuyorum mouse u
  4. YØNDAİME

Acil film önerir misiniz ?

marvel blade, (once upon a time in hollywood,scarface) en sevdiğim 2 filmdir izlemeni şiddetle tavsiye ederim
  5. YØNDAİME

Razer Barracuda Kulaklık Alınır Mı?

hocam 3000 bandına göre iyi kulaklıkta önermem ya çok kötü bi kulaklık bana göre
  6. YØNDAİME

Cs2 rankım bugda kaldı

işkence hocam vallahi kazan kazan atlamıyorsun bir türlü şu rank sistemini düzeltseler keşke skin ekleyeceklerine
  7. YØNDAİME

Cs2 rankım bugda kaldı

çift keleşim yoldaşta o ranka çıktığımdan beri en az 30 40 maç kazanmışımdır hala rank atlayamadım baya adamda vuruyorum niye atlayamıyorum
  8. YØNDAİME

Papara para çekiliyormu

papara kapanmışta içerde param kaldı atmden çekebilirmiyim qr la
  9. YØNDAİME

BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

nerden indirebiliriz
  10. YØNDAİME

Apex fps yüksek ama akıcı değil

acer 165hz
  11. YØNDAİME

Protein tozu önerisi

aynen oda kalitelidir 1761601870 en iyisi o olabilir hatta
  12. YØNDAİME

Donanım hızlandırmalı gpu ayarı cs 2 de lag yapıyor

o ayarı açmadımmı frame generation falan açamıyorum ama arada cs2 de girdiğim için kapalı tutuyorum çünki cs2 de gecikmeli lag yapıyor düzeltemiyorum nasıl düzeltmem lazım
  13. YØNDAİME

Apex fps yüksek ama akıcı değil

fpsim 200 240 larda geziyor vsyncın her ayarını denedim ama olmuyor oyun akıcı değil ne yapmam lazım
  14. YØNDAİME

Protein tozu önerisi

bigjoy felan iyi bitane daha marka vardıda adını unuttum amerika bayrağı gibi bişey vardı üstünde
Geri