Yondajme isimli üyenin son içerikleri

1. Yondajme

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

o arkadaşını dövmen lazım bence
  2. Yondajme

win 11 0x803f7001 hatası

şimdi önceki ssd yi tekrar taktım format filan bir şey yapmadan çıkarıp direk yenisini takıp kurulum yapmıştım ve bu eski ssd de kurulu olan windows etkin görünüyor donanım değişikliğinden önce yapılması gereken bir şey de bulamadım microsoft yardım kısmından şimdi bi burdaki hesabımdan çıkış...
  3. Yondajme

win 11 0x803f7001 hatası

yeni bir ssd aldım ve değiştirdikten sonra sıfırdan windows 11 kurdum halihazırda kullanmış olduğum ürün anahtarımı girmeme rağmen etkinleştirme hatası alıyorum tpm sağolsun tpm sıfırlamayı da denedim ama halen daha windowsu etkinleştiremiyorum
  4. Yondajme

0xC004F211 hatası alıyorum

Microsoft store da oturum kapatıp tekrar açtım düzeldi sorun o kadar ugrasmama rağmen böyle basit bişey olması biraz sinir bozucu 1709832567 BIOS güncellemesi de yaptım bundan önce ondan kaynaklı bir sorun olabilir diye
  5. Yondajme

Pc yi kurdum. Monitörün altindaki hicbir yere basamıyorum.

0xc004f211 hatasını mı yanlışlıkla düzelttin düzelttiysen nasıl yaptın
  6. Yondajme

0xC004F211 hatası alıyorum

allah kurtarsın diyerek başlayıp 3 senedir bunu çözümünü bulduğunu düşünerek nasıl çözdün demeye geldim
  7. Yondajme

modem mesh sistem önerisi

Qos kullanmak yerine bütün cihazlardan stabil bı şekilde bağlantı kurabilmek istiyorum ev de iki katlı olunca wifi da sorunlar oluşabiliyo her ne kadar routerla beraber kullanıyo olsamda uzun süre rahat ettiricek bişey arıyorum şu anda Tp link Deco iyi gibi geldi bana
  8. Yondajme

Mesh sisteme mi geçmeliyim yoksa wifi bağlantısı daha geniş bir modem mi almalıyım diye arada kaldım
  9. Yondajme

şu anda 2 katlı evimde 1 modem ve bir de router kullanıyorum evde fazladan 1 kişi interneti kullanmaya başladığında ping sorunu yaşıyorum ve alt üst katlarda wifi bağlantı sorunlarım oluyo bunlar için mesh sistem kurmayı kurmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmıdır. şu anda VDSL...
  10. Yondajme

Kasa Fanları Dönmemeye Başladı

Kontrol kalemin filan varsa güç varmı diye pinleri kontrol etmeni öneririm eğer güç var ise ya fan kablolarında yada motorda sıkıntı olabilir
  11. Yondajme

DA-C2 bios ayarları nasıl olmalı

Xmp var onu profil1 e alman yeterli başka ekstra bişeye gerek yok pek
  12. Yondajme

Dün akşam geldi knk hazırlama konusu biraz sıkıntı
  13. Yondajme

BIOS ayarlarını bı atabilir misin knk Bide ayrıca kasa fanlarının hızlarını ayarliyamadım BIOS ta filan sadece işlemci fanını ayarlıyabiliyorum bı bilgin varmı bu konuda gece sahura kadar human fall flat girdik 75 lerdeydi işlemci sıcaklığı kasa fanlarından kaynaklı sanırım ekran kartı 50 60...
  14. Yondajme

Monitör alıcam Asus ve gamebooster arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz

Satıcıyla konuştum deişim için Asus tan rapor alman lazım filan dedi mail atcam akşama
  15. Yondajme

Monitör alıcam Asus ve gamebooster arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz

Asus aldım ve ölü piksel var değişim veya iade edip başka satıcıdan alıcam genel anlamda beğendim baya ölü piksel çıkması üzdü biraz
Geri