şimdi önceki ssd yi tekrar taktım format filan bir şey yapmadan çıkarıp direk yenisini takıp kurulum yapmıştım ve bu eski ssd de kurulu olan windows etkin görünüyor donanım değişikliğinden önce yapılması gereken bir şey de bulamadım microsoft yardım kısmından şimdi bi burdaki hesabımdan çıkış...
yeni bir ssd aldım ve değiştirdikten sonra sıfırdan windows 11 kurdum halihazırda kullanmış olduğum ürün anahtarımı girmeme rağmen etkinleştirme hatası alıyorum tpm sağolsun tpm sıfırlamayı da denedim ama halen daha windowsu etkinleştiremiyorum
Microsoft store da oturum kapatıp tekrar açtım düzeldi sorun o kadar ugrasmama rağmen böyle basit bişey olması biraz sinir bozucu
1709832567
BIOS güncellemesi de yaptım bundan önce ondan kaynaklı bir sorun olabilir diye
Qos kullanmak yerine bütün cihazlardan stabil bı şekilde bağlantı kurabilmek istiyorum ev de iki katlı olunca wifi da sorunlar oluşabiliyo her ne kadar routerla beraber kullanıyo olsamda uzun süre rahat ettiricek bişey arıyorum şu anda Tp link Deco iyi gibi geldi bana
şu anda 2 katlı evimde 1 modem ve bir de router kullanıyorum evde fazladan 1 kişi interneti kullanmaya başladığında ping sorunu yaşıyorum ve alt üst katlarda wifi bağlantı sorunlarım oluyo bunlar için mesh sistem kurmayı kurmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmıdır. şu anda VDSL...
BIOS ayarlarını bı atabilir misin knk
Bide ayrıca kasa fanlarının hızlarını ayarliyamadım BIOS ta filan sadece işlemci fanını ayarlıyabiliyorum bı bilgin varmı bu konuda gece sahura kadar human fall flat girdik 75 lerdeydi işlemci sıcaklığı kasa fanlarından kaynaklı sanırım ekran kartı 50 60...