öncelikle selamlar arkadaşlar ekran kartımda bir problem yaşıyorum hiç bir oyunda böyle olmaz'ken sadece steamde oyun içinden internete girince bir süre sonra siyah ekran geliyor ve ancak reset atınca düzeliyor sizce sorun nedir?
Arkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
ya beyler sıvı soğutmada bir problem var dicem ama 91 sabit kalmasına anlam veremiyorum bende biostan bişey yaptım şuanda her şey normal bişey olur mu sizce?
1732903828
ama sadece o dil başka başka termal macunlarıda kullandım sorunun o olabilceğini sanmıyorum ya anakartta yada sıvı...
Öncelikle selamlar arkadaşlar bir sorunum var işlemcim aşırı ısınıyor termal macun kaç kere değiştirdim ama olmadı 2 marka değiştirdim color master ve MX-6 termal macun ama yine aynı sorunu yaşıyorum bulmak için tamire verdim bilgisayarcı diyor ki işlemcinde yanık yok anakart yuvasında birazcık...
arkadaşlar ddr4'ten ddr5 geçicem işlemci olarak ryzen 7 7800x3D düşünüyorum ama anakarta kararsız kaldım ve ram uyumluluğu bi problem yaşarım diye korkuyorum
Asus ROG Strix B650E-E Gaming WiFi yada Asus ROG Strix B650E-F Gaming WiFi ram sınırı 6400 (OC)
hem anakart hemde ram...
çözümü buldum görünen m2 çıkardım windows yüklü olduğu m2 sadece takılı bıraktım hata vermeye devam etti ama ona format atınca düzeldi format atmaya çalışınca bir 2 prüz çıkardı ama youtube ve google bakarak halletim şimdi sorunsuz çalışıyor arkadaşlar böyle sıkıntı yaşayanlar bana yazabilir
Bilgisayarı açınca masaüstüne kadar siyah ekran veriyor dp ile takılı bu yüzden güvenli mod ve bios'a giremiyorum tahminimce windows yüklü olduğu m2 göremiyor acaba format atsam düzelir mi? çünkü bir kez daha format attım düzelmemişti yardımcı olursanız sevinirim.
ROG STRIX B550-F GAMING WIFI...
Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bana yardımcı olun ben psu corsair hx1200 aldım birde buna uzatma kablosu aldım ama watt değeri 1000 diyor link vericem acaba taksam bir sorun olur mu yoksa bana bilgi verin.
Ürün linki ...