yonuzo isimli üyenin son içerikleri

1. Y

10k bütçe ile 1440p monitör önerisi

Hocam yakın zamanda 6.8den aldım. Ekranın görüntüsü gayet guzel.Bendekinde ghosting , ışık sızması, ölü pixel vb hiç bir sıkıntı yok. Monitörden çok anlamam ama 10 bin verip giriş seviye bilindik markalari almak yerine bu markaya şans verdim ve fazlaca memnun kaldım. Çokça kullanilan, tavsiye...
  2. Y

🔥İndirim 💥2 NİSAN GÜNCEL ! 6899 TL KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör💥

Dostlar ben bu ürünü önceki sıcak fırsatta Trendyol üzerinden Teknoklik satıcısından 6871 TLden aldım. Hemen kargoladı, 1 günde geldi. Çok da anlamadığım bir ürün grubu olmadığından sizi yanıltmak istemem ama bence fiyatında gayet güzel ürün. Kutuda hasar yoktu, urunde herhangi bir ayıp çıkmadı...
  3. Y

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?(100k)

Teşekkür ederim yorumunuz için, güncellediğim haliyle sipariş ettim. Bazı şeylerin daha uygun alternatiflerinin alınabileceğinin farkındayım ama aklımdaki ve istediğim şeyi almış oldum.Hem de 9 taksite. Hayırlısı bakalım :)
  4. Y

Konu kilitlenebilir.
  5. Y

Dostlar , önceliğin oyun oynamak olduğu ama çoklu çekirdekte de zayıf kalmayacak 100k bütçede bir sistem toplamak istiyorum. Bir süre araştırmanın sonucunda aşağıdaki bileşenleri kendime uygun gördüm. Neredeyse tüm bileşenlerin Hepsiburada üzerinden 9 taksitle satılması benim için tercih sebebi...
  6. Y

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD 6.499 TL

Ben de karim sayesinde aldim sagolsun 😁 Bu pc işlerine ikna olmayan o bile al al kacirma dedi 😁
Geri