Yorau isimli üyenin son içerikleri

1. Y

DEBUG LED YANIYOR YENİ ANAKARTTA

işlemciyi yeni aldım bios eski olabilri ilk defa açıldı nasıl güncelleyebilriim
  2. Y

DEBUG LED YANIYOR YENİ ANAKARTTA

İşlemci yeni anakart yeni ona rağmen görüntü alamiyorum geçen anakartin bozuk oldugunu soyledi bilgisayarcı kendim aldim yenisini taktim islemciyi de değiştim hala görüntü yok ekran karti sorunsuz. Anakartta böyle bir led de yaniyor anlamadim kablolamam mi yanlış acaba sorun ne olabilir A520M...
  3. Y

PC'DE BIOS AÇILIYOR FAKAT WINDOWS'A GORUNTU GELMIYOR

sadece expo var 1748128510 hocam ben sorunun ram değilde windowsta olduğunu düşnüüyorum. Şimdi başka bir sürüm windows yükleyip deneyecğeim.
  4. Y

Hocam smart tvde denedim ve oldu çok haklıymışsınız. Ama şimdi bios ayarlarını değiştirip denmeek istiyorum o televizyonda bakalım gerçekten bundan kaynaklı mı. 1748127866 Hocam şimd, 4k tvye bağladım yeni ve aynı sorun devam etti fakat BIOS tan EXPO I ve Memory Context Restore açtım
  5. Y

Hocam gerçekten içimi rahatlattınız. Şimdi durum şöyle sanırım söylemeyi unutmuşum. PC Açılıyor. Bunu şuradan anlıyorum: USB çıkarıp taktığımda ses geliyor. Windows başlama sesi geliyor. Ekstra olarak mantığını tam anlayamadığım bir şey şu hocam neden başta açılıyor da driver yükleyince...
  6. Y

Merhaba öncelikle bilgisayarımı yeni topladım Ryzen 7 7800x3d RTX 5070 ASUS B650 M-K oc sürüm anakart AM5 Patriot 2x16 6000mhz CL30 Ram Öncelikle bilgisayarımı açtım ve windows 11 24H2 sürümünü usb ile kurdum Sonrasında her şey güzeldi ve BIOS sürümünü en son çıkan sürüme güncelledim usb ile...
  7. Y

Anakart arka plakayı takamıyorum

Anakart B650M-K Kasa XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa 1748095604 itekledim fakat mümkün değil
  8. Y

Hocam plaka için vida demiyorum hocam Anakartı montelemek için vida yerleri var ya oraların gözükmesi lazım ki anakartı monte edebileyim plaka sabit durmuyor diyelim ki durdu vida yerleri gözükmüyor
  9. Y

Evet öyle fakat sıknıtı şu metal plaka tık diye oturmuyor 1748094707 Metal plaka evet oturuyor fakat anakartı yerleştirdiğimde viaları göremiyorum
  10. Y

Anakart arkaplakası kasaya oturmuyor ve tutturulacak bir yeri yok nasıl yapacağımı bilmiyorum. Anakarta cpu soğutuyucu taktım kasanın ön panelindeki camı çıkardım fakat anakart arkaplakasını takamıyorum. Acil yardımcı olabilecek var mı?
  11. Y

Kule tipi soğutucuyu nasıl takabilrim?

Merhaba yararlı olmadı her parça fakrlı kafam karıştı
  12. Y

Kule tipi soğutucuyu nasıl takabilrim?

Enermax kule tipi soğutucu aldım fakat pek bilgim olmadığı için takamadım. Nasıl takabileceğim konusunda yardım edebilir misiniz? AM5
  13. Y

KARGO TAHMINI TESLIM

n11 hocam 1747944859 Şu haftasonu olayından nefret ediyorum sanki kargoları pazartesi almam zorundaymış gibi elime hızlı geçsin diye. İstanbul içi de oturmayınca daha problem oluyor bir şeyleri spariş etmek acil. Pc topladım cuma günü neredeyse tüm parçalar geliyor saçma sapan adamların keyfini...
Geri