İşlemci yeni anakart yeni ona rağmen görüntü alamiyorum geçen anakartin bozuk oldugunu soyledi bilgisayarcı kendim aldim yenisini taktim islemciyi de değiştim hala görüntü yok ekran karti sorunsuz. Anakartta böyle bir led de yaniyor anlamadim kablolamam mi yanlış acaba sorun ne olabilir
A520M...
Hocam smart tvde denedim ve oldu çok haklıymışsınız. Ama şimdi bios ayarlarını değiştirip denmeek istiyorum o televizyonda bakalım gerçekten bundan kaynaklı mı.
1748127866
Hocam şimd, 4k tvye bağladım yeni ve aynı sorun devam etti fakat BIOS tan EXPO I ve Memory Context Restore açtım
Hocam gerçekten içimi rahatlattınız. Şimdi durum şöyle sanırım söylemeyi unutmuşum.
PC Açılıyor. Bunu şuradan anlıyorum:
USB çıkarıp taktığımda ses geliyor.
Windows başlama sesi geliyor.
Ekstra olarak mantığını tam anlayamadığım bir şey şu hocam neden başta açılıyor da driver yükleyince...
Merhaba öncelikle
bilgisayarımı yeni topladım
Ryzen 7 7800x3d
RTX 5070
ASUS B650 M-K oc sürüm anakart AM5
Patriot 2x16 6000mhz CL30 Ram
Öncelikle bilgisayarımı açtım ve windows 11 24H2 sürümünü usb ile kurdum
Sonrasında her şey güzeldi ve BIOS sürümünü en son çıkan sürüme güncelledim usb ile...
Hocam plaka için vida demiyorum hocam
Anakartı montelemek için vida yerleri var ya oraların gözükmesi lazım ki anakartı monte edebileyim
plaka sabit durmuyor diyelim ki durdu vida yerleri gözükmüyor
Anakart arkaplakası kasaya oturmuyor ve tutturulacak bir yeri yok nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Anakarta cpu soğutuyucu taktım kasanın ön panelindeki camı çıkardım fakat anakart arkaplakasını takamıyorum.
Acil yardımcı olabilecek var mı?
n11 hocam
1747944859
Şu haftasonu olayından nefret ediyorum sanki kargoları pazartesi almam zorundaymış gibi elime hızlı geçsin diye. İstanbul içi de oturmayınca daha problem oluyor bir şeyleri spariş etmek acil.
Pc topladım cuma günü neredeyse tüm parçalar geliyor saçma sapan adamların keyfini...