Merhaba arkadaslar, 1 egzoz fanı ve 3 tane de önde olmak üzere 4 tane fanım var, bu fanlar görselde eklediğim gibi bi kontrolcüye bağlı ancak o sadece güç veriyor, anakarttan bağımsız psu dan besleniyor, yani kontrol edemiyorum. Bir çoklayıcı alıp tüm fanları system fan1 portuna bağlasam kontrol...
Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarda video izlerken ekran bir anda gitti, normal karşıladım çünkü monitörüm eski hdmi to vga kullanarak görüntü alıyorum arada sırada gidiyordu tak çıkar yapınca geri geliyordu. Yine tak çıkar yaptım görüntü anlıl geldi ancak geri gitti, bende ekran kartımı söküp...
Biosum güncel, sadece sam ve gecikme ayarı açık, hala kasmaya devam ediyor drop azaldı gibi ancak uzun süre oynayınca geri gelebilir sanırım, chipsetler de kurulu driver güncel
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim parçalar ile birlikte 32gb ram kullanıyorum, Hell Let Loose ve Split Fiction oyunlarında kasma yaşıyorum, split fiction da drop yaşamadım ama hell let loose da aşırı derecede drop ve kasma oluyor. Split Fiction da genelde saçlarda ve efektlerde fps 15 20...