yoruldumbiliyonmu isimli üyenin son içerikleri

1. yoruldumbiliyonmu

Yav Kasam 360mm destekliyor kasa fanları ile birlikte

kanka kasam 360mm gpu destekliyor Alcağım kart 338mm yani kasam 360mm kart 338mm 1760897968 kasam 360mm ye kadar gpu destekliyor gpu um 338mm sığarmı sığmazmı
  2. yoruldumbiliyonmu

Yav Kasam 360mm destekliyor kasa fanları ile birlikte

Beyler Bayanlar kasam 360mm destekliyor max gpu boyutu olarak alcağım gpu 338mm buarda kasanın fanları ile 360mm sığarmı sığmazmı chatgbt sığar diyor arkadaşlarım sığar diyor sizede sorıyım diyorum
  3. yoruldumbiliyonmu

Monitör teknolojisi fikri yardım edin

5070 OC
  4. yoruldumbiliyonmu

Monitör teknolojisi fikri yardım edin

Ben monitör alıcam ekran kartım nvidia freesync desteklermi yada AdaptiveSync desteklermi Çok kafam karışıyor yardım edebilirmisiniz acil lazım internetten alıcam
  5. yoruldumbiliyonmu

Pc topladım sizce hangi monitör bu pc ye mantıklı kaç hz?

neyi varki 1759344821 hocam bir şey önerin almadım önerin plan yapalım 1759344976 yardım et almadım sadece yardım sen onerebilirmisin sistem
  6. yoruldumbiliyonmu

Pc topladım sizce hangi monitör bu pc ye mantıklı kaç hz?

Arkadaşlar öncelikle pc topladım ancak kaç hz monitör bu pc ye uyar tam anlamıyorum 24 inçlik bana yeter ancak dediğim gibi kaç hz lik uygun olur lütfen bu işlerden anlayan biri fikir sunabilir mi ?
  7. yoruldumbiliyonmu

İtopya Vakıfbank ile olurmu

taksit yapmıyorlarmı yani
  8. yoruldumbiliyonmu

İtopya Vakıfbank ile olurmu

İtopyadan birşeyler alıcam ancak vakıfbank kullanıyorum taksit seçeneği olurmu? Ve vakıfbank world kullanıyorum direk taksit için world kart mı kullanmam gerekli
  9. yoruldumbiliyonmu

I5 14600K alcam ısınır diyorlar sizce

amd ye karşı birşeyim var ne kadar iyi olsa bile bir şey hissediyorum 1758206878 eyvallah hocam bakıcaz artık
  10. yoruldumbiliyonmu

Çok teşekkür ederim size güveniyorum
  11. yoruldumbiliyonmu

Peki önere bileceğin başka bir sistem varmı 1758206187 hocam ne önerirsin yardıma ihtiyacım var
  12. yoruldumbiliyonmu

Ben şimdi pc toplicam ancak herkes diyorki ısınır o işlemci falan filan ne yapcam anlayan biri fikir verebilirmi? Sizce alcaklarım mantıklı mı ileriye dönük bir sistem almak istiyorum bütçe yi belirttim
Geri