Merhabalar ASUs prime b840 plus WiFi kullanıyorum içinde mediatek 160mhz WiFi6e ağ bağdaştırıcısı var bugün bi sıkıntı oldu ve internete bağlanamadım ev interneti ile ilgili bi sıkıntı yok diğer cihazlar bağlanıyor driver yeniledim olmadı yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar asus prime b840 plus WiFi anakart kullanıyorum içinde mediatek WiFi 6e MT7922 160mhz wireless lan card var tüm driverları yeniledim fakat hala internete bağlanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar son zamanlarda 9070xt kartımda bi performans düşüşü hissediyorum benchmark testi yaptım YouTube’da bir tane adam aynı testte benden daha kötü bir cpu ile benden saha iyi sonuç almış bunun nedeni ne olabilir vram saat hızım 2505de sabit bu mu az acaba anlamadım yardımcı oluesanız sevinirim
İleride ztn psu yükseltmesi yaparım 1000w alabilirim ileride ama şuan yeteceğini düşünüyorum
1750513919
B850 wifilı fazla kaçıyordu bütçeme ondan b840 aldım ama 3 m2 falan var anakart baya güzel bence ama dediğin gibi keşke b 850 olsaydı
Merhabalar haziran ayına doğru 9070li bir sistem toplayacağım fiyat çok artar mı yoksa ortalama bu kadar mı kalır ki bence bu kadar kalır fakat sizin de fikrinizi sormak istedim