ben bir asus anakart kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye ederim b850m-k da tam orta seviyenin anakartı hem geleceğe dönük istediğin parçaları takarsın direkt nokta atışı önerdim :D
ddr5 sistemlerde dual ram zorunluluğu yok bence ona takılma şuan seni o ram rahat rahat idare eder yarın öbür gün sistemi yükseltirim diyorsan bence anakartını b850 serisi seç
hayatta hiç bir zaman zevklerinden öncelik verme bence bak 31 oldu yaşım 95liyim 4 sene önce ilk bilgisayarımı topladım 4 yılda hiç kimse bana niye o pcye para verdin diyemedi bilgisayarımı da aldım kenara altınımıda attım benim de çok boşluğa düştüğüm hiç açmadığım açıp yarım saat sonra...
7500f tam fiyat performans ürünü şuan güzel kombinasyonlarla hiçbir oyunda üzmeyecek bir işlemci gibi ileride işlemciyi ekrankartını yükseltirim felan dersen bence b850m-k anakartı tercih etmen daha doğru olur açıkçası onun haricinde gayet güzel uygun bir sistem olmuş itopyanın sistemi
60+k gözden çıkart hocam yarın öbür gün yavaş yavaş yükseltirim diyorsan en önemli 3 parça işlemci ekran kartı anakart ekran kartını seçmişsin zaten ucuz ama iş görsün diyorsan ryzen 5 7500f veya 7500x3d anakartta da tercihen orta yollu bi b650 veya b850 anakart ayarlarsan başlangıç olarakta tek...