Yoshida Akira isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bilgisayar mühendisliği için lenovo ideapad 5 2in1 nasıl alınır mı

laptop olarak alabileceğim seyleri buldum sadece bunun 14 inch ve dokunmatik olmasi ilgimi çekiyor yoksa asus tuf falan alcam fakat o 16 inch laptoplar gına geldi artık
  2. Y

Bilgisayar mühendisliği için lenovo ideapad 5 2in1 nasıl alınır mı

aşağı tarafa hepsiburada linkini bıraktığım laptop uzun süredir istediğim model fakat bilgisayar mühendisliği icin nasıl bir performans verir alinir mi tavsiyelerinizi bekliyorum...
  3. Y

Çözüldü✓ ddr3 laptop rami için nelere dikkat etmeliyim

efendim benim elimde eski bi laptop var 4GB 2Rx8 PC3-10600S-09-10-F2 samsung ram M471B5273CH0-CH9 1210 (ddr3) made in Philippines yazan bi ram takılı laptopta laptop resmiyette 8gb kadar ram destekliyor nelere dikkat ederek ram almalıyım 2 socket var 4+4 yada 8+0 yapabilirim yardimci olursaniz...
  4. Y

Ucuz wireless mouse tavsiyesi

everest mouselerine hic baktin mi bence f/p icin gayet yeterli yaklasik 200 tl dolaylarinda dolaniyordu bide logi nin dusuk mouseleri var modeli tam hatirlamiyorum fakat 200 tl civarinda da onlardan bulabilirsin ha ben a101 den go mobile aldim oyun icin cok iyi degil fakat gunluk islerde rahat
  5. Y

laptop bataryalari bozukken laptoptan cikarmak gerekir mi

benim laptopumun bataryasi bozuk fakat cikarmadim laptop ta takili duruyor eger bataryayi cikarmadan prizde kullanirsam laptop a herhangi bir teknik sorun acar mi yaklasik 2/3 yildir boyle duruyo heralde bisi olacaksa ztn gitmistir artik genede zararin neresinden donersek kardir dedim lutfen...
Geri