yoshin isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Farklı kart aynı hesaptan STEAM iade gerçekleşir mi?

evet 14 günü geçince iade edilmiyormuş.
  2. Y

Teşekkürler yardımın için sağol iade oluşturdum ve bir sorum daha olacaktı ekim ayında aldım oyunu gene de iade olur mu sizce? 1 saat oynadım oyunu
  3. Y

Papara kartım ile almış olduğum oyunu iade etmek istiyorum. Hesap aynı fakat kartımı bir çok kez kaybettiğim için değişikliğe uğradı. Aynı hesapta farklı karttan aldığım oyunu şimdiki kartıma iade geçer mi? yardım eder misiniz?
  4. Y

ATK Blazing Sky F1 hızlı skatez önerisi

dot skatezin stoğu gelse keşke. başka yabancı bir siteden söyleyince hem 13 iş günü diyor hem de daha pahalı
  5. Y

pro nun alt kısmında 2 ayrı skatez var fakat ultimate'in alt kısmı boydan boya ve birleşik emin misiniz
  6. Y

Atk bs f1 ultimate skatezi pro'ya uygun olur mu? eğer uygun olursa x-raypad obsidian skatez almayı düşünüyorum eğer olmazsa da önerinizi bekliyorum.
  7. Y

Bu masa kaç kg taşır

https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-adils-venge-koyu-gri-200x60-cm-calisma-masasi-19417664?recommended_by=dynamic&recommended_code=394f13bd40dd445f99841f276dd46b91 kaç kilogram taşır? alınır mı? ya da başka önerdiğiniz bunun gibi geniş bir masa var mı?
  8. Y

VXE MAD R mı VXE R1 PRO MAX mi

kral birazdan 2sinden birini sipariş edicem mad r mı alim yoksa donglella r1 pro max mi alim yoksa scyrox mu alim
  9. Y

mad r veya r1 pro max ile aradaki fiyat farkına scyrox v6 ya da v8 değer mi
  10. Y

vxe serisi ile arasında boyut farkı var mı 1738776726 ve mad r dan farkı nedir hocam
  11. Y

batarya farkı çok hissedilir mi
  12. Y

incelemeleri izledim mad r ın ergonomisini daha çok beğendim claw gripim ama 200 mah çok az normal mouselar bile 250 falan oluyor ve 8k da su gibi gitmez mi şarj? ve 4k ile 8k arasında çok bir fark yok ise dongle alıp vxe r1 pro max de alabilirim
  13. Y

vxe mad r vs vxe r1 pro max hangisini almalıyım 8k ya 200 mah yeter mi yoksa vxe r1 pro max ve dongleını mı aliyim?
Geri