Valla ben son sene bile oynamayı bırakmadım pc yi, dopamin ile alakalı olabilir evet ama eğer her şeyin planlı ve düzenliyse zaten gerek kalmıyor. Ben zaten okuldan 6 gibi gelirdim yemek yerdim biraz insta shitpostta dolaşırdım arkadaşlarla sohbet ederdim sonra derse geçerdim 7.30 gibi.
11 e...
Arkadaşlar uzun zamandır boşluğa düşüyorum oyunlar konusunda. En son 1 ay önce mgs5 bitirdim bana göre mükemmel bir oyundu ve zaten mgs saga'sı beni çok etkileyen bir şeydi.
Ama ondan sonra sürekli online oyunlar oynamaya başladım ve 2-3 maç attıktan sonra bf de falan sıkılmaya başlıyorum...
İnanmama değil hocam ya , daha yeni monsterla alakalı bi sorun yaşadık anakart için 9k istediler - ki benle alakalı bi sorun bilr yok- ailemi ikna edemem , ama sağ ol
Galiba yarından itibaren intel ürünlerine indirim gelecekmiş ama hala karar veremedim , asus tuf fa507 düşünüyodum fakat indirim gelse intel ve rtx3060lı laptoplara bakarım demiştim ama hepsinde bi sıkıntı oluyor intel olanlarda nedense. İdeal laptopu bulamadım bi türlü
Ya asusa bakayım diyorum yetkili servis ve mavi ekran bir de birkaç kronik sorun olduğunu yazdıklarını gördüm, acer hakkında hiçbir fikrim yok, monster uzak dursun. Bu durumda lenovo acer hp ve casper kalıyor hocam, karar veremiyorum
Monster almamaya çalışıyorum, abra a5 v15.2 vardı bende sürekli statik elektrik birikiyor falan filan dediler en son 5.servis gezisinde anakartın çipinin bozulduğunu söylediler. 9k tamir fiyatı çıktı ve ben bilgisayarı 7.5k ye almıştım şu an yeni bir pc bakıyorum o yüzden. Yaşadığım olaylardan...