YouNess isimli üyenin son içerikleri

1. Y

4000 TL Ye Kadar Her Bütçeye Klavye Öneri

Olabildiğince ucuz olursa sevinirim 1783762476 %75 olsa iyi olur ama olmazsa sadece yön tuşlarıda olması yeter
  2. Y

4000 TL Ye Kadar Her Bütçeye Klavye Öneri

4000 tl ye kadar her bütçeye klavye önerir misiniz kablolu olmasında hiç bi sıkıntı yok yazılımla uğraşacapım onun için mekanik kalvye istiyorum
  3. Y

4000 TL Ye Kadar Heç Bütçeye Mouse Öneri

4000 tl ye kadar her bütçeye mouse önerir misiniz ne kadar ucuz olursa o kadar iyi kablosuz olsun
  4. Y

Öneri Laptop'u Ters Koymak İçin Laptop Standı Lazım Önerirseniz Sevinirim

Laptop a bir zararı olur mu
  5. Y

Öneri Laptop'u Ters Koymak İçin Laptop Standı Lazım Önerirseniz Sevinirim

Bu şekilde bi setup yapmak için laptop standı önerir misiniz ve bunun nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir misiniz
  6. Y

Direwolf 4 Stoğu Tükendi Alternatifi Nedir

Hikayeli oyun oynayacağım çoğunlukla 1783605207 İnsanlar neden xbox önermiyolar pc için
  7. Y

Oyun Tasarım Animasyon Çizgiroman Manga Çizimi İçin Grafik Tablet

Abim tasarımla uğraşmak istiyor ama bu grafil tablet piyasasını hiç bilmiyoruz hangisi iyi hangisi kötü çizgi roman manga animasyon oyun tasarımı yapacak biri için grafik tablet önerir misiniz
  8. Y

Lenovo Loq Vs Gigabyte Vs Hp Omen

Evet şimdi gördüm hp omen gigabyte ekranı kötüymüş
  9. Y

1 haftaya kadar bi tuf gaming vardı bu bandda şimdi game garaj fiyatına çıktı gerekirse 5050 laptopta alabilirim
  10. Y

Bütçem o kadara çıkmıyor be hocam
  11. Y

Omen Loq Gigabyte Uzun süredir 50000 bütçesinde laptop araştırıyorum şuan noktayı koymak istiyorum benim araştırmama göre bu üçünden birini alacağım hangisini önerirsinix video edit kodlama yazılım ve oyun için alıyorum
  12. Y

Direwolf 4 Stoğu Tükendi Alternatifi Nedir

Direwolf 4 kolunu alacaktım ama stoğu tükendi alternatifini önerir misiniz 4000 tl yede çıkabilirim 4000 tl de xbox kolu alınır mı
  13. Y

Qcy H3 Lite PC De Kullanılır mı

Kablolu kullanılırken mikrofon çalışıyomu hocam gemini çalışmıyor demişti daha önce çok güvenmedim ama gemini a
  14. Y

Qcy H3 Lite PC De Kullanılır mı

Qcy h3 lite kulaklık pc de kullanılır mı ben bu yıl oyun kodlama video edit için laptop alacağım elimde halihazırda qcy h3 lite kulaklığını müzik dinlemek film dizi falan izlemek için kullanıyodum pc içinde kullanılır mı
  15. Y

Gigabyte Gaming A16 Laptop Ryzen7 260 RTX 5060 Nasıldır

Eyvallah hocam görüntü için monitör almayı düşünüyorum zaten omen alırım bu durumda
Geri