hocam link istemedik zaten yardım istedik. crackle ilgili bir ton açılmış konu var.
1742034169
onlarda da hesaptan atılma olayı çok oluyormuş ya. hiç bulaşmak istemedim
Arkadaslar bilgisayarımı yeni aldim ve finansal olarak sıkıntılı bi surecteyim. The last of us oynamak istiyorum ama hikayeli bi oyuna suan icin 2.5k vermek istemedim. Torrent oyun kurma hakkında neredeyse 0 bilgiye sahibim. Yardımcı olabilecek varsa cok duamı kazanır.
Beyler mesela bugün bir oyunda item satın almak istedim. İtem satan sitelerden birinde oyundakine nazaran çok daha ucuza oyun parası satıldığını gördüm ve aldım. Bunun ticaretini nasıl yapıyorlar acaba? Oyun parasını oyunun sattığı fiyattan daha ucuz satmayı nasıl beceriyorlar? Bu sıralar paraya...
olayı anlatmam gerekmez ama merak edenler için anlatmaya gerek duydum kısa kesecegim. Çalıştığım yer evime baya uzak ve çalıştığım yerdeki 2 3 kişiyle ağır bir kavgaya giriştim. Yüzlerine bile bakmak istemiyorum. Lakin oraya 3 tane sipariş vermiştim kargoya verilmişler ve şansıma araya bayram...
ULAN BİRİ SANA PAPARA TARZI KART ÖNER DESE PAPARA DİYE Mİ CEVAP VERECEKSİN GİDİN BİRAZ KİTAP OKUYUN ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORSUNUZ BİR DE HALA CEVAP VERİYOR HAKSIZ OLDUĞUNU KABULLENMEK YERİNE
yav sizin yas ortalamaniz 11 mi orada papara tarzı yazdığına göre papara kullanıyorum ki biliyorum demek. Papara hesabım kapandı papara kullanmak istemiyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz vallahi
1718195409
birebir aynı olmasına gerek yok hocam zaten papara final boss gibi bisey ama benimki...
reis yorum yapmış olmak için yorum yapma. zaten orada yazıyor papara tarzı diye.
1718114929
reis yorum yapmış olmak için yorum yapma. zaten orada yazıyor papara ta
Papara ne için kullanılıyorsa onun için.