Herkese merhaba öncelikle bugün bayiden Fiat egea cross bakmaya gittik içini dışını beğendik fakat beni fazla rahatsız etmesede ailemdeki diğer kişiler sürücü koltuğuna geçtiğinde görüş açısının pek iyi olmadığıni bazı yerleri göremediklerini söylediler ne kadar koltuğu kaldirsalar etselerde bu...
teşekkür ederim bunu söylediğiniz iyi oldu bunu test edelim en iyisi cok sağolun
1750956412
Evet büyük ihtimalle yapabileceğimiz tercihlerden en doğrusu bu gibi duruyor yüksek bütçemiz maalesef yok. verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ayrıca başka bir arkadaşın dediği yorum hakkında bir...
Herkese merhabalar arkadaşlar bugunki konumuz fiat egea cross olacak. öncelikle biz ötvsiz araç alma hakkına sahibiz ve en kısa zamanda araç almayı planlıyoruz etrafımızdaki kişilere sordugumuzda bizim bütçemize uygun olan arabanın fiat egea cross oldugunu belirttiler (bizimkiler sedan...
Evet arkadaşlar mouse bozuldugu için yenisini almak istiyorum düşük bütçe fiyat performanslı çok büyük bir beklentim yok sadece fiyat performans olmas ıve sensörünün iyi olmasını istiyorum onun harici cok bir bekelntim yok bildiğiniz uzun süre kullanabileceğim varsa iyi olur.
Herkese merhaba arkadaşlar bir tanıdıgım aracını satmak istiyor ancak ne kadar fiyat edeceğini bilmiyor Arabası Toyota corolla terra 1999 model komple boyalı 3 4 parça değişenli 296.000+ km bütün aksamlar çalışıyor ortalam fiyat nedir en az en fazla kaça gider
Reis masraf yapmayacak derken sürekli bir masraf çıkarmasın istiyorum durumum pek olmadığı için veya motor şanzıman gibi büyük paralar ödeyecek durumum olmadığından
sağol dostum benim pek bilgim yok arabalar hakkında şeyi sormak istedim bu paralara araba alrıken kaporta durumu nasıl olmalı boya değişen gibi şeylerde nelere dikkat etmeliyim ayrıca aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim gibi bilgilendirirseniz sevinirim
MERHABA ARKADAŞLAR BEN 400 500 BİN ARASI 2. EL ARABA ALMAYI PLANLIYORUM ÖĞRENCİYİM BENİM İÇİN GEREKLİ OLAN ŞEYLER BANA MASRAF AÇMAMASI ÖZELLİKLE PAHALI OLAN MOTOR ŞANZIMAN GİBİ VE UZUN SÜRE KULLANABİLECEĞİM BİR ARABA OLMASINI İSTİYORUM HIZ OLAYI HAKKINDA COK BEKLENTİM YOK AMA YİNEDE ATİK...
Teşekkür ederim bende öyle duydum bazı bayiler yüksek fiyat verebiliyormus veya elinde olmadığı söylüyormus artık nasıl bir şey yaparlar bilmiyorum ama araç konusunda çok bilgileri olmadığı için sorun yaşıyorlar aldıktan sonra kronik sorunların olmasından korkuyorlar. Opel frontera ne zaman...
Teşekkür dostum dediğin gibi ticari almalari onlar için mantıksiz olur şuanda amaçları akıllarına 5 10 tane araba belirleyip bayilerden geze geze kendilerine uygununu seçmek istiyorlar şuanda 2008 C4x Corolla var aslında sedanı daha a tercih ediyorlar ancak hem fiyatı yüksek değil hemde masraf...
Dostum çok teşekkür ediyorum yardımın için ww şanzıman hakkında nasıl sorunlar yaşanıyor yaşanmamasi için nasıl kullanılmasi gerekiyor birde Kia ceed hb hakkındaki ne düşünüyorsun teşekkürler