ben ona göre paramı ayarladım ve 5000 serisinde 8 gb vram varmış ondan 4090 24 gb bana yeterli ve amd 9000 seriside o kadar iyi performans sağlamıyor bence benim işimde bu işlemci ve bu ekran kartı yeterli
Kısaca anlatacağım sizinde vaktinizi almayayım
Ben şu özelliklere sahip bir sistem istiyorum ama hangi parca birbirile tam uyumlu çalışır bilmediğim için sizden yardım isteyeceğim bana bu özellikler dahilinde sistem toplayabilirseniz çok sevirim
İşlemci: ryzen 7 9800x3d
ekran kartı: rtx 4090 24...
kısaca açıklayacağım ben bir pc toplasam ana kart 2 ekran kartı girişi var bende ona 2 tane ekran kartı taksam atıyorum 2x4060 taksam oyun ve yayında aynı anda bir fps sorunları fln olurmu (anladıysanız ne mutlu bana)
Merhaba, ben MCreator kullanarak bir mod yapıyordum ama texture kullanırken aşağıda vermiş olduğum texture hatasını alıyorum. Neden? 2 dosya, 512X512.
Bunlar oyun içi SS. Aşağısında da normal textureları var.
Normal Texturelar ↓
merhaba bende 2 tane klavye var 2 sininde kendi proglamı yok ama ben 2 sinide aynı anda kullanmak istiyorum ama birimde normal klavye diyerinede stremdeck gibi başka işlevler eklemek istiyorum yani ikinci klavyemi makro klavyesi yapmak istiyorum ana klavyemde oyun 2 inci klavyemde makrolar...
merhaba arkadaşlar hemen soleyecem hiç uzat mayacam normalde benim oyunum akıcı obs fps oranıda yüksek ama normalde yağ gibi kayan ekranım var ama obs açınca sanki 60 hz ye düşmüş gibi neden kendi motitörümün hz sini ve sistemimi yadım obs ayarlarını ufaktanda yazdım
sistemim
rtx 4050
intel i5...
merhaba arkadaşlar özetle konuşucak olursam ben yeni bir profil yani 2 inci bir hesab açıçam windows'da ama 2 inci hesabımdada 1 inci yani ana hesabımdaki bütün oyunlardır dosyalardır şifredir vb vb olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Merhaba Direk Soracam Ben bir bot istiyorum bot da tek bu özellik olsun yeter özellik şu olması gerek tepki rol gibi ama bir rol verdikten sonra diyer rolleri otomatikmen alacak mesela üye rolünü verdi üye 2 üye 3 rollerinide o adamdan silecek bunu yapabilen bir bot varsa bildiğiniz ingilizcede...
merhaba kısa kesecem direk konuya geçeçem ben kodlama yapmadan discord bot yapmak istiyorum kod girmeden benim yerime kodu yapacak ve 7 / 24 olacak birde bedava olacak yani premium vb şeyleri olmayacak bilen varsa yazarsa sevinirim şu 2 siteyi denedim onlar dışında solerseniz sevinirim
botghost...