Youtube_Nihai_Tüketici isimli üyenin son içerikleri

1. Youtube_Nihai_Tüketici

Asus Rog Falcata Alınır mı ?

Yalnız bu klavye yurtdışında demonte olarak satışta, ülkemizde tek firma satıyor onlarda montajlı bu kafamı karıştırdı. Bir de yurt dışında bilek desteği de var.
  2. Youtube_Nihai_Tüketici

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım büyük bir ihtimal. https://www.hepsiburada.com/wooting-80he-ghost-lekker-l60-linear-manyetik-switch-gaming-klavye-wk5-us2-l60-smbk1-pm-HBC0000A0PCFG
  3. Youtube_Nihai_Tüketici

Darmoshark Top75 HE Almayı düşünüyorum almalımıyım?

Hocam direk olarak "Darmoshark Top75 HE" bu klavye ile mücadele ettim yakınımın sisteminde.
  4. Youtube_Nihai_Tüketici

Darmoshark Top75 HE Almayı düşünüyorum almalımıyım?

Genel anlamda markanın yazılımı aşırı sıkıntılı bilginiz olsun.
  5. Youtube_Nihai_Tüketici

Maksimum 10.000 TL manyetik klavye önerisi

Hocam buradan genel anlamda alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum. İade politikaları uğraştırıcı ve ürünlerinin bir çoğunu çevremden aldılar, yazılımları çok yoruyor.
  6. Youtube_Nihai_Tüketici

Aslında Asus ekipmanlar konusunda çok haklısınız. Bende geçmişte denediklerim ve iade ettiklerim oldu. Bu sefer yazlımı tarayıcı üzerinden çalışıyor, bilgisayara yazılım kurmuyoruz. Bir de 2 parçalı yapısı cezbedici geldi.
  7. Youtube_Nihai_Tüketici

Satıcısı Vatan Bilgisayar, https://www.hepsiburada.com/asus-rog-falcata-manyetik-hot-swappable-switchler-8k-wireless-baglanti-rapid-trigger-modu-kontrol-tekeri-zone-mode-4-katmanli-yalitim-ve-ayrilabilir-bilek-destegi-turkce-oyuncu-klavyesi-pm-HBC0000A6548X daha mantıklı değil mi ? benim...
  8. Youtube_Nihai_Tüketici

İnceleyeyim, bu şekilde pek yaygın olmayan bir klavye aldım ama bozuldu. Bir de yazılım tarafı çok sıkıntılı olabiliyor. O yüzden başlıktakini sordum.
  9. Youtube_Nihai_Tüketici

Merhaba; fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Hem kullanışlı ve göze hitap eden, hemde fps oyunlara uygun klavye arıyorum. Sizce Asus Rog Falcata uygun bir tercih mi yoksa başka tavsiyeniz var mı ? Bütçe sorunum yok. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Geri